בוקר טוב

פאמקי

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

סיטואציה: מישהי מחזרת אחרייך, או שאת אחריה... ומציעה להיפגש. אתן הולכות לשתות קפה או לאכול בחוץ. בהנחה שמצאתן חן, אחת בעיני השניה, ולא בא לכן להתעופף משם עוד לפני שלב הקפה
, האם אצלנו כשתי נשים, יש שאלה של : "מי משלמת"? ברור שזו היא (כי היא הזמינה אותך)? ברור לך שזו את? או שאולי מתחלקות בחשבון?
דעתכן? יום נפלא!

אשה9

New member
וואלה חשבתי על זה לאחרונה

אז ככה, אפשר ש:
העשירה יותר תשלם
זו שיזמה את המפגש תשלם, או שבעצם היא יזמה אז השניה תשלם כי זה החלק שלה ביוזמה
חלוקה שווה של החשבון, אבל אז אולי יכנס "חשבון" אחר
הפעם אחת משלמת בפעם הבאה השניה תשלם בקיצור אני חושבת שזה מאוד תלוי במערכת היחסים, בפתיחות וברמת השיתוף של השתיים, הכי עדיף לדבר על זה ולהחליט יחד, כמו בשאר הדברים.

פאמקי

New member
חיפו, בקרוב, בקרוב יקירתי. הבטחתי לך, נכון?

אני, בניגוד למישהי שאני מכירה... עומדת בהבטחות שלי!

אשה9

New member
אה, כן ובוקר טובטוב היום במיוחד ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif :

../images/Emo180.gif אצלי או אצלה

אם היה לפני הקפה חיזורים , והיא עושה לי פרפרים בבטן אז אין לי בעיה להזמין אותה לקפה ארוחה.......מכל
אבל אם זה איזה דייט שלא רואה כל המשך או שאני רואה שהיא מצפה מראש שאזמין אותה חצי חצי........ ושתלך לה ה-
.

פלהקה

New member
חיזור

לפי דעתי חצי חצי או אם יש קליק זה לא צריך להיות חשוב מי משלמת העיקר שזה יהיה הדדי

oshkoshi

New member
תכלס'

זה לא באמת משנה מי תשלם אם את באה להוציא את הארנק והיא מסתכלת עלייך במבט ................ והעיניים................ והיא באה להוציא את הארנק ואת מתסכלת...................... והעיניים........................ וכל מילה מיותרת.

Love is mine

New member
רעיון...../images/Emo62.gif

אם היא מוצאת חן בעיני... אז אני אשלם, כדי שהיא תהיה חייבת לפעם הבאה... וחוצמזה מה עם איזה עוגה?

פאמקי

New member
עוגה, ארוחה, קפה...

מה זה משנה
העניין הוא מי ולמה משלמת
ואתן פוליטקאיות אתן... עוד לא הבנתי כמעט מאף אחת, משהו ברור וחד משמעי.(
) לשאול את השאלות בדייט, כולן יודעות. לא מבקשת שתשאלו אותן פה. כאן תהיו ברורות! מה זה העשירה
? לבוא עם תדפיס בנק? עם כתר על הראש? אז זו שיזמה, או שהשניה תשלם? לחלוק? להתחייב לשלם בפעם הבאה? (טוב במיוחד, לאלו של מתכוונות לחזור...). ולא סימן בעייתי לומר "אם היא מוצאת חן בעיניי אז אני משלמת..."? אנו מבררות את הסוגיה, כדי שלא תהיה שאלה. מעין סימן ברור, שאפשר יהיה להקשיב בדייט ולא לחשוב כל הזמן, להוציא ולהציע לשלם? אולי היא תיפגע? ואולי לתת לה לשלם? להציע לחלוק? וכן, כן... יודעת שאת דעתי עדיין לא שמעתן!

meyrav a

New member
איזה כיף

לראות
שוקק ופעיל איזה נושא פתחנו לנו כאן מוסיפה את שלי: דייט אחד אני שילמתי דייט אחר (מישהי אחרת) היא שילמה זה תלוי גם .. אני מציעה להתחלק תמיד חושבת שהכי נכון ואמיתי , וזה לא משנה אם הבחורה מצאה חן בעיני או לא. קודם כל צריך להיות בת אדם( או חווה
) מייקי מחכות לשמוע את דעתך ???

פאמקי

New member
לדעתי...

בפגישות הראשונות, לשלם חצי חצי, כך אין מחוייבות משום צד (אך ממש לא להתחשבן "על השקל של מי אכלה מה!"
). בהמשך, בתוך קשר, אפשר לגוון; לפי מצב כלכלי
, בספונטניות, מי שמתעקשת יותר, כשרוצה להפתיע
, לפעמים אני ולפעמים היא (ולא פעם אני ופעם היא- בלי פינקסנות!)... בקיצור, דעתי דומה ל... של כולכן יחד!

למעלה