בוקר טוב

DANAQ32

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

הייתי אתמול במסיבת רווקות של חבורת חנוניות,
אני לא מאמינה שהן הכינו משחקי חברה מפגרים של גיל בי"ס יסודי במקום להביא חשפן. לשמחתי, פרשתי מוקדם. והיום זה יום מבאס ואין לי מצברוח
מצפה ליום שלישי. שיהיה יום נפלא לכולם,
ואני מקווה שיהיה גם לי.

Rtitan

New member
היא לא יכולה...

יפה יפה - אבל גם יש לה הרבה תוכן בין האוזניים, לביאה 3 תיפול בסינון הראשוני...

snoopy36

New member
זו באמת בעיה...

הרי למשתתפות בסדרה,אם תפתחו ת'ראש,תמצאו רק חוט מתוח בין האוזניים....תגזרו אותו,והאוזניים נופלות...

snoopy36

New member
חוץ מזה...

תגיד RT,לא עשינו לך מסיבת פרידה???????????????? מזה,אתה יותר בפורום משהיית כשהיית כאן......לא עובדים שם??????? וואלה אמריקה-החיים הטובים....

Rtitan

New member
יש כאן סופשבוע ארוווווווווווווךךךךךךךךךךך...

ניחא ששבת וראשון הם ימי חופש כרגיל - אבל השבוע יש ב-1 בספטמבר את ה-Labor day, מה שאמר שחוזרים לעבודה רק ביום שלישי. אני בבית, מטייל קצת ומרענן את הידע שלי בתורת החבורות - סתם לכיף. והכי חשוב...
, צריך לשים עין עליך...
!!!

snoopy36

New member
חביבי...

עוד לא למדת שכלב שנובח לא נושך????????? אז אמרתי במסיבה את מה שאמרתי....

בוקר נפלא../images/Emo20.gif

היתה לי השכמה משלוש כל כמה דקות. הבן הצעיר והמתוק שלי, שמתחיל היום כיתה א', כל כך נרגש
הוא התעורר והיה לו מאוד קשה לחזור לישון. עכשיו הוא ישן פה, מאחורי
, צובר כוחות ליום הראשון בבית הספר (תלמידי א' לומדים יום קצרהיום, כדי לחוות את ההסעות ואת בית הספר בצורה פחות מאיימת מאשר עם כל רעשי הילדים האחרים). אני בשלבי סיום אחרונים של שולחן מתנות לקראת פתיחת שנת הלימודים. שיהיה יום נפלא לכולנו
ולגבי מסיבת הרווקות - בעיני זה דווקא נחמד. בטח יותר מוצלח מחשפן
(כנראה שאני חנונית).

DANAQ32

New member
תראי

אולי זה נחמד לשחק חבילה עוברת(אני מרגישה שעברתי את הגיל וחשפן זה לא עילוי אבל תאמיני לי שבמקרה הזה זה היה שובר את הקרח). יושבות חבורה של בנות שלא מכירות אחת את השניה, חלק מהצד של החתן, חלק מהצד של הכלה ואני בכלל מהצד של האחות של הכלה.ראיתי את הכלה פעמיים בסה"כ, וחברה שלי ביקשה מאוד שאבוא כי גם היא לא מכירה אף אחת מהבנות. זה היה דיי מגוחך. <זאת דעתי, ואתם לא חייבים לקבל אותה>

snoopy36

New member
מאמי...

בשביל לשבור את הקרח לא צריך חשפן....גם חנוניות יכולות לעשות את זה בתנאי שבתוך החבילה שמעבירים יש את הצעצוע של דקר......

tintong

New member
בוקר אור../images/Emo42.gif

יום טוב .. ושבוע נפלא לכולם
(הילדים ישנים
, התעוררו לשוקו ולחמניה , לא לדאוג
)

קאפקייק

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo204.gif

שמעתם את "בראשית" של אסף אמדורסקי?
אוח... לו רק יכולתי ללנקק מפה... שיהיה בוקר נפלא