בוקר טוב..

בוקר טוב..../images/Emo42.gif

נכנסתי הבוקר לאחר תקופה שלא, הלימודים גוזלים ממני זמן רב לאחרונה, המון נסיעות, מבחנים, עבודות וחזרה בשעות מאוחרות הביתה, כל זה משולב עם עבודה בית וילדים, בקצור מרתון שלם אבל ברוך השם אין תלונות..
כתבתי כאן לא מעט והכרתי את חלקכם, מי יותר ומי פחות, לטעמי הסתדרתי עם כל אחד ואחת, יתכן גם שכתבתי דברים שהם לא לרוחם של אחרים, אבל זו דרך התבטאות, הרי איש כאן לא בא לחנך אלא להביא מעט מעצמו כדי לתרום לאוירה טובה ונינוחה בין החברים שנמצאים כאן, אלה שבאמת רוצים לשוחח ולהכיר בכייף..
גיליתי הבוקר שנסיכת הכוכב מוותרת על ניהול הפורום וצר לי על כך, גיליתי שעמירם חווה אובדן ועל כל אני משתתפת בצערו, גילתי את כולכם כאן מחדש חלקכם עדין עסוקים בויכוחים וחבל, החיים יפים מדי כדי לבזבז אותם באנרגיות שליליות, גיליתי את בן שתמיד אבל תמיד רואה נכונה את הדברים בחן והומור שובב וזה אחלה, גאיה רגועה ומקסימה, ערדי גינגית אמיתית, שירקאן שמחכה למלוחיה, טובי שאולי תאות לנהל את הפורום, שוש וחדוות המוסיקה, ועוד רבים מכם..
לא מזמן השתתפתי בהרצאה: מובילות הנעה ויחסים, אשר עסקה בעיקר בפריצת הדרך במערכות יחסים, מציעה לכל אחד ואחד מכם לקרוא את הספר: לר(א)עות את הכבשים שכתבה: רחי ורטהיימר, מביאה לכם גם את האתר שווה להכנס ולראות, אין מה להפסיד, www.relationsheep.co.il , תגלו שם שכל מה שאנחנו צריכים בחיים זה: כבוד, בטחון, שייכות ו- הצלחה...מכאן אנחנו צומחים, האני קיים, חשוב, מוצלח, ערכו בעיני עצמו רב ומתעצם עם השנים, זה מרגיש מצויין, הבטחון מחזק, השייכות מלכדת, מחברת, מכאן הפרגון והאהדה והאמונה בעצמך ובאחר. תגלו גם כבשה בארבעה צבעים, כאשר כל צבע מתאר מצבים, חוזקות, איומים ופחדים שאנו חווים בחיי היומיום, אני יודעת שכולנו חכמים ונבונים ויודעים את התורה, אבל הספר מנווט אותנו בתמציתיות, ומסביר מדוע ולמה אנו נוהגים כך או אחרת - מומלץ באהבה רבה לכל אחד ואחד מכם. לו נשכיל להיות הכבשה הסגולה עולמנו יראה טוב יותר, ומי שמכיר אותי יודע שאין גבול לאופטימיות ולאהבה הרבה כמו לחברות האמיתית שבאה ממקום טוב וממלאה את חיי..
בנימה זו אסיים ומקווה שתקבלו את דברי ברוח טובה ובאיחולי שבת קסומה, אוהבת את כולכם..

../images/Emo119.gif../images/Emo140.gif

עבורי השייכות היא מילת מפתח ,היחא העיקר שנותן לכבשה את הכוחות לשרוד ולהוביל כי האדם הוא יצור חברתי , הוא זקוק למשפחה ולחברים הקרובים שלו , זו השייכות הבסיסית שלו ואני מתחברת לסגול חזק , סגול המורכב מאדם וכחול מהתנועה הפנימית והעומק של הנשמה הנה מביאה ציור שלי של האשה בסגול שהיא תמצית הכבשה הסגולה שלי את יכולה רואה בציור שלי שהבחורה הפנימית הלב שלבה בנוי מחיבור של זוגיות זה ציור בטכניקה של ציור מהצבע , טכניקה ששמשלבת ציור עם התבוננות פנימית ומדטציה חוג ציור ברוח האנדפוסופיה ע"פ תורתו של רודולף שטיינר , שנחשפתיח אליה בשנת 1999 שקיבוץ הרדוף חי ע"פ תורת הרוח של האדם שהוא חקר , חיים שעוסקים בטוב שקיים באדם בגוף הפיזי והרוחני וההתנהלות בהרמוניה עם האעולם שסביבו , שמירה על האנקולוגיה ואכילה לשמירת הנקיון של הגוף והנשמה אומרים שהאדם ממשיך להחות צעיר כל עוד הוא לומד ,ומתחיל להזדקן ברגע שמפסיק ללמוד דברים חדשים באיזה תחום הלמודים שלך אחרת, ?

צהרים טובים נסיכה

אולי אני טועה אבל אני חושב שקוראים לזה "אנטרופוסופיה" מדע הרוח המודרני. מה שלומך סתם געגעגעתי

הנה המורה שלי

הנה האתר של המורה שלי שם ניתו לקרוא על החוגים וגם לראות ציורים שלו , שהם יחודיים מאד במקור הצייר בן עירי כיום הוא מתגורר וחי בצפון , כך שאנני הולכת לצייר כיום בחוגים שלו בבית שמרתי את הציורים שציירנו בסדנא שלו , בשיטה של ציור מתוך הצבע , דניאל הוא איש מאד מיוחד וצייר מיוחד , שהכרתי בשירות הצבאי שלי ונפגשתי בו בפרשתי לגמלאות הוא פרש בפניי עולם רוחני שונה ממה שהכרתי ביהדות, והעמיקה את הרוחניות שלי לאופקים נוספים ולחוברת שפתחה לי צוהר לדברים נוספים, שכיום ויתרתי עליה בגלל קשיי הראיה שלי אצלי הציור החליף את הרקמה והאפליקציות השונות שעשיתי , תחום היצירה הרוחנית היה מאד מפותח אצלי כל השנים כיום הכתיבה מחליפה את הציור והקריאה , הכתיבה בעיקר בפורמים העוסקים בתמיכה , ששם יש לי ההנאה לעזור לאחרים ממקום של ההקשבה ושל המילים הטובות והמלטפות שעוזרות לאדם שנמצא בשבר ומשבר , מכוונות אותו ליציאה מהמשבר ופה אכן אני מנצלת את העקרון של הכבשה

תחום עיסוק

מעט שונה מהנושא שנכתב, אבל יש בו הרבה אינטראקציה עם לקוחות, עובדת במוסד פיננסי בתחום יעוץ השקעות.

את חשופה להרבה אנשים

את עושה שימוש בידע שהוא מביא בספד? האם זה משפר את יחסי העבודה שלך עם האנשים שאת חשופה אליהם ?

הספר...

לא מגלה את אמריקה למי שעוסק באינטראקציה יומית, אבל בהחלט מעורר מחדש תחושות מוכרות, אם קפאנו לרגע על שמרינו, אין כאן את המובן והברור, כל העת אנחנו אמורים לשאול שאלות, לגרות ולעורר צורך גם לקבל מענה ראוי, כמובן שלהיות קשובים ומלאי הבנה יש חשיבות מכרעת... האמור בספר מתייחס לכל קשר באשר הוא, ולכן הוא מיוחד בעיני...

ben 911

New member
אוי כמה שהתגעגעגעתי אליך אחרת. ../images/Emo24.gif

והכי אני אוהב אצלך שהבאת לי כבשה בלאפה.
סתאאאם.
אהבתי את מושג ה-כ-ב-ש-ה שלך.
אהבתי שבאת עם תובנות חדשות. אפרופו כבשה...הלינק "מובילות הנעה ויחסים".. אינו פועל.
מישהו כנראה טרף את הכבשה בעודה באיבה.

ben 911

New member
אכן כן. ../images/Emo45.gif

קודם לחצתי על הלינק בתחתית הדף.. לכן לא הצליח. עכשיו ראיתי שיש עוד לינק באמצע ההודעה.

גאיה ק

New member
כבשה ועוד בצבעים ../images/Emo99.gifעושה לי קדישמן

והכבשה שלך עושה לי גם שיר. תודה וברוך ביקורך!! אין קבצים כרגע,פיספסתם תמונה

למעלה