בוקר טוב

syrus

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

לפנסיונר קשיש אחד - משהו כמו 70+ -היה תחביב, הוא אהב לשחק גולף. כמעט כל יום הלך לשחק, ותמיד היה חוזר הביתה שמח וטוב לב. יום אחד בא אל אשתו וסיפר לה בדאגה,שמצב הראייה שלו הידרדר בזמן האחרון עד כדי כך, שקשה לו לראות לאן עף הכדור שהוא חובט בו. לאחר מחשבה קצרה,ענתה לו האשה: "אני חושבת, שאולי כדאי שתבקש מאחי שיבוא ויעזור לך". "אבל הוא כמעט בן 85" אמר הבעל בספקנות. "זה לא חשוב", ענתה האשה, "הוא רואה טוב מאוד". הבעל הלך אל הגיס, ושאל אותו, אם הוא מוכן לבוא ולעזור לו, ולשמחתו, האיש הסכים. למחרת בבוקר, יצאו שניהם למגרש הגולף. הבעל הניח את הכדור במקום המיועד וחבט בו. "ראית את הכדור"? שאל את הגיס. "כן" ענה הגיס, "ראיתי". "לאן הוא עף"? שאל הבעל. "לא זוכר" ענה הגיס.

bar35111

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif

שיהיה יום מקסים ושקט .... ויפה .... היום אני בייבי סיטר ל7 ילדים מעצבנים... מקווה שיעבור מהררררררררר..................... המשך יום מקסים לכולם

syrus

New member
עוד אחת חזקה

ביל גייטס החליט לערוך כנס ענק של מועמדים למשרת יושב ראש מיקרוסופט – אירופה. לכנס הוזמנו 5000 מועמדים אשר התכנסו באולם גדול. אחד מן המועמדים היה מוריס כהן, יהודי טוניסאי המתגורר בפריס. ביל גייטס הודה לכל משתתפי הכנס וביקש כי כל אלה שאינם יודעים להשתמש בתכנית שפת JAVA יקומו ויעזבו. 2000 אנשים עזבו את האולם. הרהר מוריס כהן לעצמו : "אני לא מכיר את השפה הזאת, אבל מה כבר אני יכול להפסיד אם אשאר? אני אנסה!" בייל גייטס ביקש את המועמדים שנשארו כי כל מי שאין לו ניסיון בניהול קבוצתי של 100 איש ומעלה, יקום ויעזוב את האולם. 2000 אנשים נוספים קמו ועזבו. הרהר מוריס כהן לעצמו : "אמנם אין לי ניסיון כזה, אבל מה אני כבר יכול להפסיד? מה יכול לקרות?" והוא נשאר באולם. שוב ביקש ביל גייטס כי כל מי שלא סיים את האוניברסיטה בהצטיינות יעזוב את האולם. 500 אנשים נוספים עזבו. הרהר מוריס כהן לעצמו : "עזבתי את ביה"ס בגיל 15 אבל אין לי מה להפסיד". והוא המשיך לשבת. לבסוף אמר ביל גייטס : "כל מי שאינו דובר את השפה הסרבית-קרואטית מתבקש לעזוב". 498 מועמדים עזבו את האולם. מוריס כהן חשב : "אני לא דובר סרבית-קרואטית, אבל לעזאזל, אין לי מה להפסיד – אני נשאר". הוא מצא את עצמו באולם הגדול עם עוד מועמד אחד שנשאר אחרי שכלם עזבו. ביל גייטס הצטרף אליהם ואמר : "כנראה שאתם המועמדים היחידים המדברים סרבית –קרואטית. לכן אני מבקש לשמוע שיחה קצרה שתנהלו ביניכם בשפה זו." בקור רוח פנה מוריס לעבר המועמד השני ואמר : "מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות?" המועמד האחר השיב: "שבכל הלילות אנו אוכלים חמץ ומצה".

G u y m e R

New member
או..

שהבנת שזה לא מצחיק וזה לא מצחיק שהבנת, או שזה מצחיק שהבנת, אבל לא מצחיק בכלל שלא הבנת.

Froz N

New member
חחחחחח השניה באמת מצחיקה.

הנה הסבר לילדי הבדידים. קיצר השני גם ישראלי :p זה אומר שרק ישראלים תחמנים יעשו הכל כדי לקבל מה שהם רוצים.

g i l l i

New member
פרוזן אתה מפחיד אותי !

קודם הנאום שלך למייקי ועכשיו זה?? אמאלה....

g i l l i

New member
אני אבין...

אתה מחמיא לי??????????? אמלהההההההההההההההההההההה תחזיר לי את פרוזן הישן !! אתה מפחיד נורא! השלב הבא זה לחזור לפורום ההוא? חחחי

g i l l i

New member
זה בסדר..פרוזן חזר לעצמו

הוא קילל אותי במסנגר תודה לאל ישתבח שמו ברוך רופא חולי נפש (ותימנים)

למעלה