בוקר טוב

Mika Rali

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

אחרי לילה סוער עם בילוי ווהווווווו... בוב רוני שאתה חיית מסיבות והואוווו
בוקר של יריית פתיחה לחגיגות יום הולדת לי ולילד
בוקר של חברים בדרך צחוקים על הבוקר ושופינג על הצהריים עם מלך השופינג
בוקר של יום הולדת בגן של הילד עם המון הפתעות וצחוק
ולילה של מסיבה
ג'יחרי קום כפרה, מחכה לשופינג!
ות לכולם יאללה להתעורר נמנמים!

Rtitan

New member
../images/Emo199.gif כמה רעש את עושה שם??

בוקר טוב וורשה...
שיהיה לך יום נפלא

Mika Rali

New member
וורשה אין דה האוס!!

בטח עושה רעש למה כולם עוד חורפים במקום לצאת לשמש וללכת לים... אם רק יכולתי לחשוף ת'קעקוע החדש הייתי באזימוט ים מ 8 בבוקר

navy123

New member
בוקר נהדר של סופ"ש ../images/Emo20.gif

ימבה סידורים של יום שישי, ובערב .... יאללה באלאגן

בוקר אור! (וגם-חידון נושא פרסים על הבוקר: )

מי זאת שהחליטה לצבוע את שיערה בצבע שועלי-דבשי בהיר ונחמד ובשעה הקריטית, בלי לשים לב, לא חשבה שיכול להיות שיש עוד איזה מישהי בבית שקנתה לעצמה ערכת צבע. והופ- גילתה להפתעתה שהיא צבועה באדום אינטנסיבי? (רמז- מתאים לה להתבלבל ככה) ובאותו קלות זה יכל להיות צבע ירוק. איזה מזל

JeRRiCola

New member
../images/Emo9.gif חחחח

איזה קטעים... יאללה הפועל ! תוהה ביני לבין עצמי אם כדאי לי גם לשדרג את מראה השיער לקראת הערב.... (נראה לי שדווקא השועלי-דבשי שלך יכול להתאים לי מאוד
)

tintong

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo199.gif

את משהו...חחחחחחחחחחחחח תבדקי מה את כותבת
(לילה סוער עם בילוי ווהווווווו )| בסוף מיתי תחשוב שעוד נעשה שם משהו
אכן בוב רונייייייייי הפתעתה אותנו ........קבל JPS עלינו
(עדכן אותו למרץ ...) אופפפפפפפפפפפ יאלה קמתי ..... אחרי שנזרקתי מהמיטה בעודי
קצת שופינג בשנקין + ארוחת בוקר ישראלית יאלה מי ב
מוזמן . הערב סופ סוף נפגשים ב מומולדת
ושבת בתכנון ים
נבלה

Mika Rali

New member
הלו הלו

אמרנו שופינג לבד לילדת מומולדת אני צ'כה אותך מרוכז כפרות! בקשר לJPS מצטערת לא מוותרת ככה בקלות עליה.... כפרות
מיתי תעשי לי צב!
יאללה יהיה ענק!

bobroni

New member
עוד לא ראיתם כלום ../images/Emo152.gif

כי בערב חלש, הופעתי אתמול, ורוח תאומית, ביישנית הייתה באוויר
אבל אין מה לעשות בתוך תוכי רוחשת וגועשת, יד חזקה שאפילו בקומת המרתף לא חשים כמוה, ענפים עפים, הצלפות מכות, ואין איזור בגוף שלא חווה פגיעה, כי זעם בגפי ורוע בעיני, ופטיש איתן, יכה את את עולמם של אלו אשר יעזו להתמווד מול יכולותי.. לשוני חדה כתער הסכין וחריפה כסחוג אסלי בייתי הנמרח על לשונו של אשכנזי חיוור.. כן כן, דם שחור זורם בעורכי ורוח קשה יוצאת מבין השריטות אותם טרם חוויתם, אני מלאך על פני שמיים ושטן מתחת לאדמה.. אל תתעסקו עם מזל התאומים הזה..
אח אלוהים, מה סשמרקיז אחד יכול לעשות...
יאללה נחזור למציאות.. לגבי ה-JPS, אני מעדיף לתת לרוח לנווט אותי למקום מושבי הבא, שכן היא ורק היא תוליך את רגלי ונפשי למקום אהבתי.. ולא נותן אמון בעולם הטכנולוגי על אף זאת שאני חלק ממנו, בהנאה, אבל לא בשבי.. כאן בוברוני
חותם ב-

בקור טוב ודי כואב ../images/Emo122.gif../images/Emo193.gif../images/Emo5.gif

לצערי הרב -נפרדתי היום משן בינה בעקירה אכזרית! זה לא היה מתוכנן-רק שמאתמול השן החליטה כנראה שנמאס לה ממני... אז עכשיו אני
עם אופטלגיני חמודי וקרח על הלחי
והשן נשארה אצל הרופאה... נראה לי אני מגיעה היום מסטולה ממשככי כאבים......אז אל תתנו לי להתקרב לבאר...

למעלה