בוקר טוב

וואיי אנשים פה עושים הכל כדי שאני יתעצבן..../images/Emo3.gif

סתם...וואיי אינלך מושג כמה אני מקנאה בךך!! לי אין אחים...רק 4 אחיות....אחת מהן מקסימה-כל השאר קרציות.....וגם המקסימה בת 20 והיא בכלל באוסטרליה...עחעחעחעח אני ממש לא רוצה אח ובטח שלא גדול אבל אם זה יהיה אמיר אז אינלי עם זה בעיה בכלל
ולסיכום-איזההה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף לךךך!!!!
והכנתי עוד עיצוב-כרגיל שיעמם לי
ולמי שזה מעניין-אני אקליט בקרוב בבית של אבא שלי כמה שירים שאני ממש אוהבת..חלק גם של אמיר[כמובן
] סתם רציתי לשתף... יאללה..אני עפה ושוב אני כנראה לא יהיה פה עד הצהריים כי אינלי מחשב בבית-הוא בתיקון ובשבילי זה וואחד טאומה!!!

חס וחלילה

מעולם לא היתה ותהיה לי כל כוונה כזו לעצבן אותך. אח גדול זה משהו שתמיד רציתי תמיד הייתי מקנאה בבנות בבית ספר שיש להם אח גדול.

oOosapiroOo

New member
אין במה לקנאות באחים

לי יש אחות גדולה אחרי זה אח שלי ואחרי זה אנייי אני הכי קטנה זה לא הוגן:(

nina love amir

New member
אצלי...

אצלי זה קצת אחרת אני הבכורה אחר כך יש לי 2 אחים ורעות בינינו אין לך במה לקנא באחים חח....

oOosapiroOo

New member
חח לי יש אח ואחות זה לא כזה נורא

זה נורא רק מתי שהם מעלים לי את העצבים חחח

הייתן מתוות D =

לא ראיתי ת'ראיוון אבל כמה שהוא שחצן,מגעיל,סנוב הוא מדהיים = ) אניי מתה עלללליו נסיייך שילללי הווא 3> ותאמת יש תאנשים שמחזיקים מעצמם יוווותר מדי ואין להם ממה בגרוש D : ויש כאללה שיש להם מ = ל = א ממה להחזיייק אבל הם לא :) כמווו גיא ומוולי כפרעליהם אעאעאעא מ - ל - ך כ - ל א - ח - ד אבל לפחוות לדן כפפרה עליייייו יש הרבה ממה והווא מננצל את זההה P: קיצר בע"ה אני יכיר את דןן גיא ומוווולי D :

בקשר למראה החיצוני זה עניין של טעם.

מבחינת האופי שלו, בכתבה הוא יצא שחצן מידי לטעמי.אין לי בעיה עם ביטחון עצמי גבוה,אבל הוא עבר את הגבול.התפאר יותר מידי בכסף שיש לו,בזה שהוא יצא עם אגם רודברג,בזה שהוא מבלה עם נשים ובזה שהוא עורך דין, ואמר שהוא עושה את הרייטינג של התוכנית.אנשים כאלה די מגעילים אותי.אולי הוא נראה טוב ויודע לשחק את המשחק אבל אני מקווה שבמציאות הוא לא כזה מגעיל כי כמו שכבר אמרתי אני לא רוצה להכיר אותו אם זה ככה.

אוי דן סתם עושה את עצמו מקסים...

בהתחלה שעוד לא ממש הכרנו שם את כולם גם הייתי חולה עליו אבל בשנייה שגלים את הפרצוף האמיתי של האנשים אפשר לדעת אם אתה חולה על הבנאדם או לא..ואני ממש לא!!!!!! איכססס דן מגעיל אותי!!! הוא יותר מעצבן האמת מאשר מגעיל...הוא שחצן לגמרי והוא חש ת'צמו... הוא אולי חתיך אבל הוא ממש מעצבןןןן!! חעחעחע באחד הפרקים של הישרדות-לפני שוויקה הודחה אמרתי אמן שויקה ודן יטביעו אחד את השני!!!! חעחעחעח
טוב הוצאתי את כל העצבים שלי עליו

חח למה?!? : O

הוא מדהים וגם החיוך שלו :) ודווקא אני בתחילת המשחק שנאתי אותו ב=ד=ם אבלל אחרי שכאלו ראיתי אותו עוד ועוד , וראיתי את החיווך שלו ותצחווק והכוול בוו התאהבתי בו = ]] חחחחחחחח וואי ואיך באלי לראות תראיוון שלוו , כי לפי איך שאתן מספרותת הוא יצאאאא שמה מזה סנוב D= " רַבִּוֹת הָדֶּרֶכים לאֶהiב אֱוֹתךְ ארַiכה בְּיiתרֶ הָדרךְ לִישֶׁכiח ..."

תוודה =]

מחחר אני קוונה תעיתוןן חחחח (= טהטהטה אני חייבת לקרוא כתבה אחת לפחות שלו .. תוודה מאמי P:

למעלה