בוקר טוב

oOosapiroOo

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

ראיתם כתבה של דן מהישרדות שעשו לו בעיתון 7 לילות? איזה ראיון עשו לו הוא חושב את עצמו יותר מידייי!!! הוא ואגם רודברג היו חברים איך היא יכולה להיות חברה של אחד כזה

יום נעים ושבת שלום לכולם!

כן,אני חושבת בדיוק כמוך.הוא יצא ממש שחצן בראיון הזה.אני מקווה שהראיון לא משקף אותו באמת,כי אחרת ממש לא בא לי להכיר את הבנאדם הזה.

חח כן,את אמיר בטוח.

הוא בכל זאת הגבר הכי חתיך בארץ אם לא בעולם! ובקשר לגיא-כן,הוא נראה ממש חמוד,חבל שהוא לא רוצה להתראיין בשומקום.את יודעת שהוא נשוי ומצפה לילד,נכון? ואם אנחנו כבר מדברות-איזה כיף לראות שהצטרפת לפורום של ליאור שליין!חייבים להחיות אותו,הוא בקושי זז בימים האחרונים.

כן

אני יודעת שאשתו מצפה לילד
כמו שהוא הבטיח באחת התוכניות כשהוא חוזר הביתה הוא עושה לה ילד חח.. כן גם לי נחמד בפורום של ליאור למרות שאני לא ממש מכירה שם את האנשים חוץ ממך.. אהה כמעט בטוח שאני הולכת ביום שלישי או שני לתוכנית :))

חח אהה....

וואי,זה היה כזה קורע לקרוא באינטרנט שאשתו בהריון ואז לשמוע אותו אומר בתוכנית:"איך שאני חוזר,אני עושה לה ילד!"....חח יופי,אני שמחה שנחמד לך שם,יש שם אחלה אנשים.את תכירי אותם לאט לאט.תהני כשתלכי לתוכנית ותספרי חוויות משם!

אפשר להבין גם למה../images/Emo6.gif גם לי זה קרה../images/Emo99.gif

אבל אין מה להשוות את מכירה אותו 11 שנים אני בקושי שנה וחצי
זתומרת אני ידעתי מי זה בערך מאז שהייתי בת 8 אבל הוא לא עניין אותי..חעחעח הייתי בת 8 מה ידעתי מהחיים שלי??
מלפני שנה וחצי בערך- אינלי מושג מתי בדיוק פתאום ראיתי אותו בטלויזיה..לא זוכרת אפילו איך.. ואיך אפשר שלא להתאהב בווווו???!!!!!!
מאוהב|

הקשר שלי עם אמיר התחיל

כשהייתי בת 11 וחצי ממש כמעט בהתחלת היי פייב.ומאז אני ואמיר בקשר של שנים הוא היה לצידי תמיד ברגעים השמחים וברגעים הקשים והוא תמיד נמצא שם בשבילי.אמיר הוא כמו האח הגדול שתמיד רציתי ולא היה לי עד שהכרתי אותו והוא גם יודע טוב מאוד שאני נמצאת תמיד כאן בשבילו

למעלה