בוקר טוב...

בוקר טוב...../images/Emo42.gif

( עד כמה שיכול להיות טוב..) מה שלומכם? אצלי טוף,אתם יודעים איך אני בימי חמישי,מתחילה להתחרפן לקראת הסופ"ש... אויש אני חייבת לספר לכם שקיבלתי מתנה קטנה קטנה מידיד,גוש שחור קטן ורך של HASH אחחחחח איזה טעים זה.... אוקצור,רציתי לשאול את סוורוס מה העניינים ואיך הוא סוחב ככה בלי כלום.. תחזיק מעמד,אתה שומע????????????????? לא להישבר!!!!!!!!!!!! מחר אני עפה לכיוון באר שבע,מישהו רוצה לבוא? סתם סתם,אני הולכת לבקר את עומר שלי,הוא נשאר שבת,ואני ילדה טובה,אוהבת את עומר המונים,חייבת לראות אותו ,אפילו אם זה לחצי שעה...תראו כמה אני משקיעה בבחור...חחח... איך אמרו לי פעם,מי שמשקיע שוקע....נו ,הלוואי עלי שקיעות כאלה כל החיים ולא שקיעות בבוץ.. טוב,אני מאמינה שאתם עדיין לא התעוררתם...בכל מקרה שיהיה לכם אחלה יום כתום,בלי פיגועים או שאר ירקות מיותרים... עילא-ליקה...

בוקר טובבבבבבבבבבבבבבבבב

כן.......כבר יום חמישי...שזה אומר שהיום ומחר יש מסיבותתתתתתתתתתתת אוקיי , אני בהחלט מתחילה להתחרפןןןןןןןןןןן גם אני קיבלתי מתנה אתמול בלילה... 6 גלגלים יפים ופצצתיים..... אני הולכת לחגוג היום ומחררררררררררררררר איזסה כייף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בכל אופן , שיהיה לכם יום מדהים אוהבת.......

סקאברס

New member
תהני חמודה

שיהיה לך בכיף...מגיע לך אחרי כול הבאאסה שעברת...רק על תהיי לי בבאסה אחרי.... אני מחזיק,...כמעט נשבר....לא יוצא לי מהראש...רק אפילו לקחת פעם אחת ודיי....אפילו שזה יהיה לשעה...שיציף אותי אושר במקום חרא חולני לאבי יש קצת...עוד לא הלכתי אליו...אבל קשה כזה להתנגד....טוב אני מרים טלפון...נראה אם נשאר לו קצת...פשוט אפילו לשעה..זה כדאי ....כן כן כן ...לא יכול להתנגד יותר..אז מה? למי איכפת גמילה...המנההזו שווה לא בעצם לא שווה כשאני נזכר בשיר... טובבכול זאת תהני...וקחי אותי איתך במזוודה

סקאברס

New member
מה שלומך

אני מחזיק...מחפש...טלפון..פירורים.. וואלה כמה מנהלים בבסט שופינג שם ירדו על טייגר.. חולי אהבה ושאר דברים דביקים שכמותם.... מקווה שאצליח לא ללכת לאבי..יש לו תמיד קצת חומר בצד... ואכשיו המילחמה הכי גדולה זה לא לצאת החוצה מהחדר.... אוף מרגיש זוועה, רוצה עוד....חבל שלא החבאתי.....רק אפילו פעם אחת ודי! טוב...בי

היי סקאברס...

אל תלך לאבי....די,אתה בעצמך רואה שעוד קצת גורר עוד קצת גורר עוד קצת גורר עוד קצת גורר עוד הרבה....אז כל עוד אתה מסוגל לעצור,תעצור. זוהי הנקודה האחרונה בה אפשר לעצור ולהפסיק,תחשוב על זה כנקודת האל-חזור... תחשוב על זה כהקילומטר המאה ואחד של כושי לקראת אילת... תחשוב על זה... אני מקווה שהחלטת לא להתקשר לאבי.. בהצלחה

קשכפית

New member
סוורוס - מה נהיה???

לא יודעת כבר מה לכתוב, הכל כבר נאמר שוב ושוב, לא רוצה להיות משעממת ולחזור על עצמי. די בן אדם! עזוב אותך מאבי, עזוב ת´הרואין המזדיין הזה. דחילק... "פעם אחרונה ודי"........ נו די כבר!!! תראה כבר "כמה פעמים אחרונות" היו מאז אותה הודעה אופטימית שלך.. כל פעם אתה "רק" גומר את החומר וזהוא, ושוב נשבר ושוב אבי.. ושוב צלילות. ואתה עוד כותב כאן בלי למצמץ שאתה לא מכור, שאתה לא ג´אנקי. אז מי כן מכור??????? נשמה, די מספיק לעבוד על עצמך, מכור זה אופי זה לא קשור לסם, זה אי יכולת לשלוט בתשוקה, ובמקרה שלך התשוקה שלך ללבן הלבן הזה תהרוס לך את החיים. עדיין לא הבנת שאין "פעם אחת ודי"??? זה השקר הכי קלאסי שמכור "מוכר" לעצמו. בן אדם, יש לך חיים, יש מחשב, יש עבודה, יש בשביל מה, בשביל מי... אם אתה תמשיך להיכנע לסם הכל ילך לאיבוד - הכל כולל הכל וחבל סוורוס, כואב לי, לא שחסר לי בעיות משלי עם המכור שאני חייה איתו ואולי דווקא בגלל זה... ושוב חזרתי על עצמי, הכל בגללך, לא השארת לי ברירה. מקווה שתמצא את הכוח ותתחזק - צא מיזה כאן ועכשיו. הלואי ואמן.

למעלה