בוקר טוב

hag70

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

היום אני פעם ראשונה הורה מלווה בטיול של הגן של הילדה. לא טיול של הורים וילדים אלא 2-3 הורים מלווים. הילדה מאד מתרגשת האמת שגם אני
הטיול הוא לבית בד בדואי ואירוח בסגנון בדואי בבית של אחת הילדות מהגן. חוויות יגיעו בהמשך היום.

hag70

New member
אז כמו שהבטחתי חווות מהיום

היינו בבית בד (שמסתבר שהיה מודרני), אבל קיבלנו הסבר קצר וחביב איך עושים שמן זית. אח"כ התארחנו אצל אחת הילדות מהגן ושםהכינו לנו אירוח כיד המלך:הראו לנו איך מכינים פיתות, הכינו פיתות לידינו מהתחלה ועד הסוף וכמובן אכלנו עם לבנה ושמן זית, חומוס עם שמן זית, זעתר (הכל ביתי) וירקות. ובסוף קפה ותה למבוגרים. היה טעים
. איזה כיף היה לנו
. ועכשיו קצת תמונות. הזיתים בבית הבד מתחילים את תהליך הפקת שמן הזית - לפני הפרדת הזיתים מהלכלוך.

hag70

New member
ואחרי עוד כמה שלבים - יוצא שמן זית

נתנו לנו לטעום אותו עם לחמניות שהרגע יצאו מהמאפיה. היה טעים

hag70

New member
ועכשיו עוברים להכנת הפיתות הביתיות

מכינים את הבצק. שימו לב לגודל הגיגית
.

hag70

New member
מחלקים את הבצק למנות אישיות

המיומנות. הו, המיומנות
וגם הסאג' כבר מוכן.

hag70

New member
והופכים את הבצק לפיתה דקה דקה דקה דקה

ואין אפילו קרע קטנטן.

hag70

New member
וכמובן חוזרים הביתה באוטובוס הצהוב

תודה על ההקשבה

shno

New member
הורה מלווה?!

יו, הקונספט הזה יצא לי לגמרי מהראש. אני צריך לחשוב טוב טוב אם כבר מעכשיו לפתח חרדות והסתייגויות מהעניין, או שבעצם זה בכלל לא מרתיע אותי |תפוז גיבור|. time will tell ואכן, אין כמו שמן זית טרי טרי (ועוד עם לחמניה טריה טריה?
) רק לא ברור לי למה מרוב תמונות לא רואים את הילדה
תן תמונה של הקטנה עושה נחת לאבא ובולסת בכיף גדול פיתה עם לבנה וזעתר...

hag70

New member
הגברת הקטנה עשתה טובה שהיא אכלה פיתה בלי כלום

מזל שאף אחד לא צילם את אבא בולס בכיף פיתה עם זעתר, פיתה עם לבנה, פיתה עם חומוס וזעתר, פיתה עם...
. והאמת שהקונספט אכן מזעזע, אבל למזלי הצוות בגן מאד נחמד והיה מאד כיף (ואפילו עזרתי קצת). נראה מה יקרה בבית הספר (שנה הבאה
). הקיצר - אין תמונות כאלו.

shno

New member
לבריאות, לבריאות...

עם המזל שלי, הטיול שאני אלווה יהיה הטיול היחידי שאין בו אוכל. אפשר להרשם מראש לטיול "בעקבות הבשר"?

למעלה