בוקר טוב מה קורה? מה חדש?
Y yaki123 New member 18/11/07 #2 בוקר אור../images/Emo42.gif..הוספתי תמונות חדשות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif של אחותיייי סתכלו סתכלו
בוקר אור../images/Emo42.gif..הוספתי תמונות חדשות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif של אחותיייי סתכלו סתכלו
J just dana New member 18/11/07 #12 ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif עכשיו אין סיכוי לפספס ../images/Emo6.gif
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif עכשיו אין סיכוי לפספס ../images/Emo6.gif
Y yaki123 New member 18/11/07 #5 חח שלי ושל אחותי..ישבנו אתמול בלילה וחשבנו../images/Emo3.gif היה משפטים יותר טובים.. אבל פשוט לא חשבנו שיבינו כ"כ אז הגענו למשפטים האלה..
חח שלי ושל אחותי..ישבנו אתמול בלילה וחשבנו../images/Emo3.gif היה משפטים יותר טובים.. אבל פשוט לא חשבנו שיבינו כ"כ אז הגענו למשפטים האלה..
פ פרה של שוקולד New member 18/11/07 #8 תמונות חמודות../images/Emo9.gif בלי קשר לתמונות שלך....ראיתי מלא תמונות בתחרות ויש לי ניחושים לגבי כמה מוצלחות=] ......אני יחכה שיגידו את הזוכים ויראה אם הניחושים שלי נכונים
תמונות חמודות../images/Emo9.gif בלי קשר לתמונות שלך....ראיתי מלא תמונות בתחרות ויש לי ניחושים לגבי כמה מוצלחות=] ......אני יחכה שיגידו את הזוכים ויראה אם הניחושים שלי נכונים
J just dana New member 18/11/07 #9 פרה..? נדמה לי? או שיקי לא כותב כלום?! אחרי האיומים אתמול.................
פ פרה של שוקולד New member 18/11/07 #10 חח תקראי לי שחר אמ....תני לו זמן לחשוב לגבי אם שווה לו להתעסק איתנו.. הוא אפילו לא מחובר לאיסי ככה שהוא בכלל מפחד אההה????אה????
חח תקראי לי שחר אמ....תני לו זמן לחשוב לגבי אם שווה לו להתעסק איתנו.. הוא אפילו לא מחובר לאיסי ככה שהוא בכלל מפחד אההה????אה????