בוקר טוב

Fire Of Heaven

New member
ועכשיו את לא נראית

כמו דביבון
דוקא דביבון נראה מאוד חמוד
זה דבר ידוע כשעובדים מוצר מסוים מפסיקים לאכול ממנו הרבה עד כמעט בכלל לא. את עובדת בתור טועמת ראשית

soofgania

New member
אני רק יומיים בעבודה../images/Emo67.gif

אבל זו עבודת לילה חוץ מעבודה אחרת ביום אופים שם פיתות פלאפל,פיתות ביס,לחמניות,באגטים,חלות וכד' כל זה מסביבי אבל למי יש זמן לאכול? בסוף העבודה מצ'פרים אותי..אני לוקחת הביתה כמה מן המאפים

Fire Of Heaven

New member
../images/Emo99.gif

סופגי נמלה חרוצה עובדת ללא הפסקה גם ביום וגם בלילה
אין כמו בגט חם מהתנור עם שמן זית חומוס וסלטים.
לפחות יש לך אספקה של קוראסונים לנס קפה בבוקר ובגטים לארוחת צהריים. לא אופים שם במקרה גם סופגניות
את צריכה להיזהר

soofgania

New member
../images/Emo122.gif

אתה מאמין שמאתמול ב-17.15 עד עכשיו עבדתי שם?
ועוד רבע שעה אני מתחילה עבודה שניה
ובערב חוזרת למאפיה עד הבוקר.. טוב שמחר חג..ניראה לי שאישן כל החג עד מוצ"ש
ולא..לא אופים שם סופגניות רק מפזרים עליהם שומשום אין לי מושג איך זה הגיע לשם
אבל הספקתי להתקלח והכל שם מצוחצח

Fire Of Heaven

New member
וזמן לישון נשאר לך ../images/Emo35.gif

אני מקווה שלפחות משלמים לך שכר של עבודת לילה ועבור כל השעות הנוספות שזה בכלל משמעותי בגלל שזה לילה. לא הבנתי מה הקשר בין שהתקלחת לזה ששם הכל מצוחצח. את מתקלחת במאפיה ושוטפת אותה עם המיים של המקלחת

soofgania

New member
משלמים משכורת מינימום../images/Emo4.gif

לא הבנת מה זה סופגניות?
( * ) ( * )
הציצקלך התמלא בשומשום..למדתי לקח לבוא עם חולצה סגורה למעלה

Fire Of Heaven

New member
שומשום../images/Emo99.gif

אפשר לבוא ולאכול את כל השומשום
עבודת לילה אמור להיות אאל"ט 120% מהשכר הרגיל ולאחר שמונה שעות שעתיים ראשונות נוספות זה 125% (על שכר השעה הרגיל/לילה) ולאחר מכן כל שעה זה 150%. אם את מדפיסה כרטיס תשמרי אותו. ותנהלי יומן מסודר של שעות העבודה שלך בכל יום. כשתסימי לעבןד שם תוכלי לתבוע את כל התוספות שהיית צריכה לקבל. אבל חובה שיהי לך יומן שעות מסודר כדי להצליח.

soofgania

New member
הם רושמים ביומן מתי כל אחד מתחיל ומסיים..

מראש אמרו לי שמקבלים שכר מינימום בעיה שלי שהסכמתי לעבוד שם מה פתאום שאתבע אותם הבעיה שמה שקורה שם ממש לא אנושי.. חוסכים כוח עבודה נוסף על גב 5 עובדים בלבד למנהלים כואב הלב אם מישהו נח 5 דקות אחרי כמה שעות רצופות של עבודה היום שלושה איימו להתפטר
מאתמול ב-20.00 עד 8.00 בבוקר עבדתי שם והם רצו שאשאר עוד ולא הסכמתי
לפי מה שהבנתי יש לחץ כזה רק בתקופת החגים ובמיוחד החג הזה כי זה 4 ימים. קיבלתי מהם סלסילה ענקית עם יין דבש ומיני מתיקה
וגם לקחתי כמה מן המאפים

Jahel

New member
../images/Emo24.gif

כל הכבוד שאת בכלל מחזיקה שם... אבל תדעי שאת יכולה לעזוב ברגע שתרצי, לא רק לאיים כמו כולם ואולי שווה לעשות את זה אם הלחץ לא יורד אחרי החג והשכר לא עולה בהתאם מתה עליך סופגי
(קמתי עם מצב רוח בשמיים
)

Fire Of Heaven

New member
יש חוק במדינה

שחלקו לפעמים נאכף ואת לא יכולה להסכים לקבל פחות ממה שהחוק מאפשר. לכן רצוי מאוד שגם את תרשמי תמיד את התאריכים ותחילת וסיום שעות העבודה. זה יאפשר לך לקבל את מה שאת אמורה ברגע שתפסיקי לעבוד שם וכבר היו תקדימים למקרים דומים. זה יכול להסתכם בהרבה מאוד כסף אם תעבדי שם תקופה ארוכה.

למעלה