בוקר טוב

בוקר טוב../images/Emo2.gif

إن كنت ترغب تعديل الخط الظاهر أمامك بخط أوضح, فعليك اتباع الخطوات التالية إن كنت ترغب تعديل الخط الظاهر أمامك بخط أوضح, فعليك اتباع الخطوات التالية إن كنت ترغب تعديل الخط الظاهر أمامك بخط أوضح, فعليك اتباع الخطوات التالية إن كنت ترغب تعديل الخط الظاهر أمامك بخط أوضح, فعليك اتباع الخطوات التالية إن كنت ترغب تعديل الخط الظاهر أمامك بخط أوضح, فعليك اتباع الخطوات التالية إن كنت ترغب تعديل الخط الظاهر أمامك بخط أوضح, فعليك اتباع الخطوات التالية اتباع الخطوات التالية اتباع الخطوات التالية

../images/Emo163.gif בוקר טוב עולם ../images/Emo66.gif

ליאור... אתה מנסה להתחנף אליי, או שסתם נדמה לי
------------------------------------------------------------- עשר הדברים שהחברה שלך בחיים לא תגיד: "האם אתה חושב שהשמלה הזאת עושה אותי חתיכה מדי?" "אתה לוקח אותי ליותר מדי בילויים. בוא נישאר בבית." "טבעת מזוייפת תספיק." "אתה נראה לחוץ נורא. תן לי להביא לך מציצה." "לך לבלות עם החברים שלך. הרווחת את זה ביושר." "לפמלה אנדרסון יש גוף יפה." "אמא שלי באמת כלבה זקנה." "לא, לא, קנית בשבילי כבר מספיק." "איזה כאב ראש?" "תחזיר את הכסף לארנק. תן לי לשלם."

../images/Emo41.gif סקר חדש ../images/Emo41.gif

באדיבות ליאור
[אם יהיה לי קצת זמן במשך היום, אני אכתוב סיכום לסקר הקודם...
]

d.r.-rock

New member
מה זה פה אפליות?

אני דורש שגם השם שלי יוכנס לצד השם של זוהר בסקר! אני דורש את זכותי בתור הראשון שהצביע לאופציה הזו! טוב ואחרי שצחקנו אפשר אולי להסביר את השאלה לפשוטי העם שבינינו? הכוונה הייתה אם אני מתעכב על כל דף בסורס שלו כדי להראות לבונה האתר שאני טוב ממנו? לא הבנתי ממש את השאלה של הסקר אז סימנתי אחר
אני לא אוהב ליהיות אחר
אני רוצה ליהיות שייך! אבל לצד זוהר זה נחמד ליהיות אחר
יאללה שיהייה לכולנו רק טוב

זהר פלד

New member
דוקא הפעם, היה לי מה לבחור ../images/Emo6.gif

אבל בחרתי ב "אחר", כדי שתהיי מרוצה

d.r.-rock

New member
פסקל = בעעעעעעעע

וגם שפת סי לא משהו
לצערי אני לומד אותה לבגרות... וקיבלתי 95 במבחן בגרות שנעשה לנו
אני כל כך גאה בעצמי

../images/Emo32.gif

מישהו שמע משהו מהשפוי לאחרונה
הוא היה אמור לסיים טירונות ביום רביעי שעבר...

[eLad]

New member
אני שמעתי ממנו ביום שישי לפני

שבועיים... Fri May 10 15:52:34 2002.

roee

New member
אני שמעתי ממנו

בשבת הקודמת [לא האחרונה זו שלפניה]. הוא היה 15 דקות במסנגר ואז נעלם... [ברקע - מוזיקה של תיקים באפלה...]

Marron___

New member
בוקר טוב

חזרתי מחופשה בצפון, ורק עכשיו אז גיליתי כמה קשה לי לא לגעת במחשב במשך שבוע שלם. אחרי זה, כשנגעתי בו, גיליתי שהוא נדפק כליל אז הייתי חייב לפרמט, לגלות שלא הייתי חיב לפרמט את כל הכוננים ולהשקיע עוד יומיים שלמים בנסיונות לתקן. עכשיו תיקנתי והדבר הראשון שאני רואה באינטרנט זה 47 הודעות באימייל שלי, 29 מתוכן מרועי, בערך 10 מתפוז ועוד כמה פרסומים, הודעה מאינטרנט זהב, ואף הודעה אלי בפרט. אף אחד לא חשב עליי במשך כל השבוע הזה. איזה מזל שנכנסתי לפורוםוראיתי שהפסדתי בערך 10 עמודים מעניינים ביותר שאין לי זמן לקרוא. אבל מה שהכי עודד אותי בסוף זה שמחר יש לי בגרות במתימטיקה. איך בגרות?!?!?! אני עוד לא בתיכון. זה מעודד כשלכולם יש בגרויות ורק לי אין

באמת רועי שלחת לו 29 ולי רק 10 ?

אז מה אם אנחנו מדברים כל יום 5 שעות.. שנייה.. אני צריך לענות לך במסנג´ר.

roee

New member
תשלח לי מייל אני אוסיף אותך....

אולי אני אעלה את המערכת רשימת תפוצה שלי? :) [email protected] ותחפש את השירשור ההוא עם האחריות והצהרת פרטיות שלי ...

למעלה