בוקר טוב

D amaged R oses

New member
כי זה איכ!!! החול והאבנים המגעילות

ושאת ממשיכה עוד יש את האבנים הגדולות והחלקות שאת מרגישה שאת הולכת על דברים ריריים כאלה.... בעעע הייתי בים לפני כמה ורק נגעתי באבן הראשונה הגדולה והמחליקה דפקתי צרחה ורצתי החוצה במהירות והתחלתי לבכות.. שונאת שונאת שונאת את זה! בריכות שליטה

soul on fire

New member
אבל איכ הכלור והריח וכל מה שהולך שם

בבריכה... בים את מוצאת לעצמך פינה בשקט יכולה לנסות לתפוס קצת צבע להכנס לים איך ומתי שבא לך בלי להסתכן שהמציל יחשוב לתומו שאת לא יודעת לשחות ויוציא אותך וישפיל אותך מול כל הבריכה.. =X ויש אבנים רק בכנרת והים האדום כי זה חופים בלי חול... התיכון זה חופים של חול אז אין ממש אבנים...

soul on fire

New member
לים של אילת נכנסתי עם השורש

ככה שלא היה כפת לי מהאבנים למרות שידעתי על קיומן... P=

soul on fire

New member
בוקר טוב אנשים!!!! ובהצלחה לכל הלומדים =]

זה ים לא באמת כפת לי מה יש בו העיקר שכייף לי להכנס אליו ושאני לא רואה את מה שאני לא רוצה לראות =] {ואני לא רואה כי אני בקושי רואה בכל מקרה..}

sutul

New member
אם את רוצה אני יכול להשאיר לך

בובת מין שתארח לך חברה

soul on fire

New member
אני חיכיתי לך בצ'אט

ואתה לא באת ולא הגבת... ואז נימאס לי אז הלכתי לראות אהנטומיה של גריי כי זה כבר ניגמר ועדין לא ראיתי את הפרק האחרון והנחשק...

s a p h i r

New member
גמאני XD

1. מתי הייתה הנשיקה ראשונה שלכם? ממממ.. באמצע ט' בערך. לפני שנה וחצי בקיצור 2. מתי הייתה הנשיקה הראשונה עם בני מינכם? לפני שנה בערך 3. איחזו נשיקה הייתה יותר טובה? עם אותו המין XD 4. ספרו ספרו חווית :p חוויות? מממממממממממ.. הייתי במסיבה של יזיזה שלי והיא כזה "בואי לחדר לדבר" אז הלכנו לחדר וכאאאאמובן שלא דיברנו אז כמובן מישהו חייב להפריע אז אמא שלה דופקת על הדלת XD פאק זה היה מפחיד וגם הייתי אמורה לישון אצלה בלילה אז בכלל פאק XD בכל מקרה הכל בסוף היה בסדר אבל אנשים למדו לקח-דלת סגורה לא פותחים =]

My Supergirl

New member
:]

1. מתי הייתה הנשיקה ראשונה שלכם? כיתה ח'. היה כזה גרוע :] 2. מתי הייתה הנשיקה הראשונה עם בני מינכם? כיתה י'. אני לא יודעת אם היה טוב או לא... 3. איחזו נשיקה הייתה יותר טובה? הנשיקה עם האקסית :] (עד לא מזמן...הבת זוג :( בוהו) 4. ספרו ספרו חווית :p טוב אז ככה!... אי אפשר להסביר. ואוו :] זהו.

למעלה