בוקר טוב

שרשירית

New member
בוקר אור, מה עובר עלייך מינהלת ככה מוקדם

בבוקר, תני לישון. מילא מתאילנד אפשר להבין אבל גם פה, תנוחי קצת. או שאת כבר לא פה?
הולכת ל
ולהמשיך את הבוקר שהתחיל נפלא ובטח יהיה רק יותר טוב. בוקר טוב עולם.

ramoni1

New member
בוקר טווווווב לכם חברים../images/Emo42.gif

אחחחח איזה בוקר מדהים יש לי ומאחל לכולכם בוקר והמשך יום ניפלא

ramoni1

New member
נישמתיייייייי

החיים יפים, השמש זורחת, חברים טובים כמוך\כם ילד מדהים יש לי... לא מספיק לקום ולהיות מאושר????

tunalover

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo96.gif

מחכה כבר בקוצר לסופ"ש בו 'הוא' הבטיח לי אני הוא אוהל ים כמה שנים חיכיתי להבטחה שכזו.... (אני רצינית ולא צוחקת בכלל) תמיד רציתי לעשות קמפינג ואני שמחה שיוצא שזו אהבה משותפת של שנינו - הגיע הזמן להשלים פערים.

rrredshay

New member
מיצמיץ, עוד פעם מאירה את ../images/Emo42.gif???

בוקר טוב בייבי, בוקר טוב לכווולם ובעיקר לאלה שמתעוררים בשעה נורמלית ולא עושים הרבה רעש על הבוקר...

אופק 3

New member
בוקר טוב

שלא חתשבו התעוררתי עכשיו, סתם באתי לקפה זריז, יש לי יום מטורף, צריך לעבוד מפוצל, בערב יש לי אירוע משפחתי (לא מאמין אין לי מה ללבוש) חברים תגידו רגע: אפשר ללכת לאירוע עם חולצה עם כמה כתמים של לקה? לא כ"כ בולט, חח

רק שיר

New member
בוקררררר נפלא

יכולנו להיות במנסג'ר בשעוות האלה גם אני ערה מהשעות המטורפות האלה לא נורא, אין תלונות, אחרי הימים האחרונים

שחR

New member
בוקר טוב ../images/Emo13.gif

היום גמר כוכב נולד בכנרת. היו לי כרטיסים, שאלתי את גרושתי אם אפשר לקחת את הבנות, אקח חופש נעשה כיף ביחד, נישן שם באיזה צימר ונחזור מחר.. מה אמרה לי ? "זה לא היום שלך, תודה " אוי אוי בא לי לצעוקקקקקקקקקקקק אני לא אספר להם בשבת על ההזדמנות להיות בגמר התוכנית שהן הכי אוהבות, שלא אבעס אותן. מה הן צריכות להיות עצובות על אמא כזאת. יום טוב פורום, שחR

3 שרונית

New member
לא מבינה

לא מבינה , פשוט לא מבינה, מה זה המשחקים האלה על חשבון הילדים?? מעצבן אותי כל פעם מחדש הורים שמתקטננים על ימים ושעות , תורי תורך, איכסססס יום שלך או לא, יש לילדות הזדמנות להנות ממשהו.. שיהנו. את המלחמה שתנהל על חשבון ההנאות שלה.

למעלה