בוקר טוב

rotesh8

New member
בוקר טוב../images/Emo203.gif

לא שונא את יום ראשון, אז 1 שבוע טוב

ברור!

כמה אפשר לחכות לך! דיי אני אהיה זקנה מקומטת עד שתתפנה מהעיסוקים שלך. קיצור יצא יפה , אבל בעוד איזה חודשיים אני הולכת לעשות עוד 2.

TriPax

New member
../images/Emo26.gif 8

ועל זה נכתב (ע"י גויים בני גויים) השיר הידוע Tell me why I don't like mondays. (האמת היא שהוא נכתב מסיבות שונות לגמרי אבל נתעלם מזה). אני לאחרונה התחלתי לקבל חיסון נגד אלרגיה לאבק שיש לי, וזה אומר שכל יום ראשון אני מתייצב בקופת חולים (12 דקות נסיעה ממני) ומקבל זריקה. Mui כיף, כמו שנאמר, ישר בתחילת השבוע.

rotesh8

New member
שיר אדיר!!

וסתכל על הצד החיובי, לפחות יש חיסון שאתה יכול לקבל נגד האלרגיות...

../images/Emo42.gifאוהבת אוהבת

יום ראשון הוא יום נפלא כי אם תסתכלו על זה יש לנו כל שבוע , באותו יום הזדמנות חדשה , בלי תנאים , לשפר את החיים שלנו , להציב מטרות חדשות אז למרות שקשה לנו אחרי החופש של סופש תמיד יום ראשון הוא הזדמנות להתחלה חדשה. יום טוב ושבוע נפלא
אהה והתשובה היא 0.

הוא התכוון ש.. פרפל = purple

אני חושב שאמיתי התכוון , שההודעה שלך , קצת מזכירה את ההודעות שלי .. אבל זה לא בטוח .. :)

אמיתי ? כן ? (אפשר דיון על זה על גבי הפורום |

בלי עין הרע ? אולי מצאת לי באבחנתך את הנפש התאומה שלי ? מי יודע ? למרות כל הפגיעות כאן , שפגעתי בלי כוונה במשתמשות . וזה .. ? אבל אני פרוד , עדיין נשוי . בעיה . הו ! גורלי האכזר !
, (טוב , אני אתן חיוך
כי הכל לטובה).

מיכל 87

New member
אוקי.. מה הסנפת והאם זה חוקי?

יום ראשון!!!! ראשון!!! יש עוד חמישה ימים עד שישישבת!!

צהריים טובים../images/Emo42.gif

לא שונא . כאילו 1 . אבל זאת לא השאלה . זה בגלל שחוזרים לעבוד . נכון אמיתי ? אז זה פשוט (מישהו אחד בעבודה אמר לי) היום הכי קשה בעבודה . ויש כאלו (ויש לי מחשבות כאלו) שדווקא ממש ממש לא אוהבים את החופש ואת סופי השבוע . בשבילם העבודה היא כל עולמם . וזה נותן להם מילוי וסיפוק כלפי החיים . נקודה למחשבה.

למעלה