בוקר טוב

בוקר טוב../images/Emo42.gif

אחרי כמה ימים בים המלח, הרבה זקנים , הרבה בטן גב ובעיקר הרבה מלח חזרתי עם כוחות מחודשים!

לחי7

New member
בוקר אור!

מה,אם כבר בים המלח, ועם זקנים... אז בלי מריחות בוץ הדדיות??........

קמתי עצלנית היום, אין לי כוח לשטוף או לנקות

אבל אני מנקה, יש ברירה?!?! בעעעעעעעעעעעעעעעע אני רוצה מנקה!!!!!!!!!!!!! עם הלימודים שלי ודודו שמגיע מאוחר, אין ממש מי שינקה, כך שאני צריכה מנקה... יש מתנדבים ??

אני כבר לפני שעה סיימתי.

חילקתי עם אימא שלי את העבודה , אני עשיתי 3 חדשרים שירותים ואמבטיה והיא עושה סלון ומטבח. אז יאללה קחי דוגמא אישה ולנקות בבקשה!

דוVשה

New member
דודו?

אם את קמה ומנקה בכל זאת, אולי תחלקו את העבודה ביניכם.

אם דודו לא היה עובד ביום שישי זה היה טוב

ואז הוא היה מנקה איתי, אבל מה לעשות שרק אני בבית, ורק אני יכולה לנקות, הלוואי והוא היה יכול לנקות איתי היום, כי אין לי חשק בגרוש. כל השבוע הוא בדרך כלל זה שתולה כביסה, שוטף כלים, ומכין אוכל, אבל ביום שישי אני זאת שמנקה את כל הבית, וזה קשה, קשה....

ובכלל עם מה שכיין "עשינו" בבוקר היום אז זה באמת "קשה .. קשה .." ../images/Emo3.gif ולא!! אין עוד הפעם הערב .. חלאס נגמר אין כוח .. ../images/Emo3.gif

היום בערב, יוו כן אני רוצה היום בערב

ודי, עם הלימודים שלי, וזה אני מגיעה כבר גמורה, אני חייבת מנקה!!!!!!!!!!!!

תצחקי תצחקי......

אבל דודו עומד פה לידי, "מצוחצח" ישירות מהמקלחת, ועם התנועה הכי גרוזינית שיש, הוא עושה לך "חכי... חכי..."

תראי .. אצלנו הפולנים סקס זה דבר מיוחד .. עושים רק פעם בשבע שנים .. ככה שעד שסופסוף אנחנו "מקבלים" משו אנחנו רוצים לנצור את הרגע כמה שרק אפשר ..... ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

אני מוכן להתנדב ../images/Emo195.gif :)

מוכן לנקות לכם את הבית בכל הזדמנות . כולל תריסים , רצפה , אבק וכו' . דרך אגב , השארתי בדואר התפוזי
הצעה לדודו גם (בעקבות מה שהיה כאן בשבת) יש לזה גם דוגמא מהפורום לפני בערך 4 שנים . תמיד הצעתי בזמנו לזוהר , שאני מוכן לנקות (אצלו בבית , מעבר להומור שהיה כאן ותמיד יש) . בסוף לפני יותר משנה , קניתי לו מתנה יקרה . (זה התגלה גם כאן על גבי הפורום) והבאתי לה
אותו . וגרמתי ל2 אנשים(זוהר ושניר) להיות מאושרים , מחייכים ושמחים ככה ->
. (ליד הבוקה). :0)

למעלה