בוקר טוב

לי לו ש

New member
../images/Emo42.gif..בוקר טוב..../images/Emo42.gif

משהו מציק לליאל הוא לא רגוע מאתמול ורק מיילל
עכשיו זה בטח השיניים, מסכן כואב לו

לי לו ש

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif זה עוזר טיפה ../images/Emo6.gif

אני צריכה לצאת לקנות לו ת'משחה לשיניים זה מרגיע את הכאב לכמה דק'

סמלת

New member
T ג'ל?

תמיד היו לי דלקות קלות שעברו תוך יום וזה ממש עזר...אבל אחותי...לכאב חניכיים כזה גם הערק והמלח ששמתי לא עוזרים.. אני לא יודעת מה עושים עם תינוקות אבל עד עכשיו, גירגור מי מלח הכי עזר לי.. את יודעת מתי רופאי שיניים פותחים על הבוקר?
אני ממש צריכה שירגיעו לי את החניכיים!!

סמלת

New member
זדייני מה קשור

אמרו לי שעם כאבי שיניים מאבדים את החוש הומור וזה ממש ככה, אני מסוגלת לרצוח מישהו.. ומה זה 9 10 מה זה החיים שלהם בית זונות1?!!?!?

לי לו ש

New member
קשו../images/Emo38.gifקשור הכל קשור ל../images/Emo111.gif../images/Emo6.gif

ברור לא סתם הם למדו כמה שנים למקצוע הגועלי הזה

מיילל??????

מה הוא חתול? מסכנון קטן, אומרים שהם היינו יודעים כמה התינוקות סובלים בגלל השניניים לא היינו מביאים אותם לעולם |קושקוש בשעת ניחום|

סמלת

New member
בוקר../images/Emo4.gif

הלכתי לישון כל כך מוקדם, רק בשביל להתעורר ב3 לפנות בוקר מכאבים מטורפים ולגלות שבנוסף לדלקת, יש לי גם חור עכשיו... אנשים - לא להזניח את עצמכם!~!

Just NATI

New member
רייצ

נועם מוסר ש"ברור שיש לך חור... אין דבר אחר"
ואני אומרת: יהייה בסדר כפרה עלייך רק אל תזניחי באמת
נ.ב.- יש לקוקי היום יום הולדת

סמלת

New member
../images/Emo25.gif

אני מחכה לתור שתקעו לי אותו על משמרת, אין ברירה, מבטלים עבודה וחיפוש דירות, אני כמעט משותקת... תגידי לנועם שיש הפתעות בחיים ואי אפשר לדעת אף פעם (ובמקרה שלו, הוא צריך לדעת טוב מאד שאצלו זה תקף כפליים
) כשאת תעשי כסף, אני הולכת לעשות סתימה
נ.ב טוב שהזכרת לי מרוב כאבים שכחתי את שאר העולם, גם היום לפני 3 שנים השתחררתי מצה"ל, שכחתי שזה בא ביחד.. נ.ב 2 את מודעת לזה שיש מצב שהוא עובר לרחובות?
נ.ב 3 טירן התקשר מתגעגע ושלח לך חיבוקים

בוקר טוב../images/Emo42.gif

שיהיה אחלה יום חוזרים לשגרע
ולכל הילדים תרגישו טוב- ליאל וסמלת

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

חייב לסיים דברים מהר בעבודה , ולגשת לתור שקבעתי אצל המנתח הפלסטי ד"ר תזיזתזה .

למעלה