בוקר טוב
ל לחי7 New member 20/8/07 #6 צהריים טובים.... יש לי רק דבר אחד להגיד........... קרררררר לי!!! למישהו יש תנור?.....
Purple Mushroom Member 20/8/07 #8 ../images/Emo21.gif יש לי סנדביצ'ים, של לחם ארז ,עם חסה. את באה ? (בצחוק . כן ?).
F flutter girl New member 21/8/07 #10 כן, לילה טוב. אבל אני יוצאת עוד מעט, אני אבוא להגיד בוקר טוב אחרי זה.
Purple Mushroom Member 21/8/07 #14 אה , אפשר לנחש למה ... : שמעת מוסיקה טובה כמו את blackbird של הביטלס מהאלבום הלבן הכפול (עוד מעט 40 שנה לאלבום).
אה , אפשר לנחש למה ... : שמעת מוסיקה טובה כמו את blackbird של הביטלס מהאלבום הלבן הכפול (עוד מעט 40 שנה לאלבום).
F flutter girl New member 22/8/07 #16 ../images/Emo9.gif האמת שביום שני פשוט חזרתי מיציאה, אבל בגדול אני הולכת לישון בבוקר וקמה אחה"צ - לא נשאר לי עוד הרבה זמן לחיי המובטלות הנפלאים... בקרוב לימודים שיכסחו אותי, וגם עבודה to boot.
../images/Emo9.gif האמת שביום שני פשוט חזרתי מיציאה, אבל בגדול אני הולכת לישון בבוקר וקמה אחה"צ - לא נשאר לי עוד הרבה זמן לחיי המובטלות הנפלאים... בקרוב לימודים שיכסחו אותי, וגם עבודה to boot.
Purple Mushroom Member 22/8/07 #17 בוקר טוב../images/Emo42.gif ולילה טוב לך..../images/Emo29.gif. בהצלחה בדרכך... .