בוקר טוב חלמתי שהתגייסתי
I Itay Simons New member 17/8/07 #2 בוקר טוב../images/Emo42.gif שני, חלמתי את זה שלשום וזה היה הדבר הכי מוזר בעולם. הדבר שאני הכי זוכר זה שהתקשרתי הביתה ואמרתי להורים שלי שאני מתכוון לברוח משם או משהו, כי הם זרקו אותי מתרגום וכנראה שלא ממש היה לי כיף בהאזנות
בוקר טוב../images/Emo42.gif שני, חלמתי את זה שלשום וזה היה הדבר הכי מוזר בעולם. הדבר שאני הכי זוכר זה שהתקשרתי הביתה ואמרתי להורים שלי שאני מתכוון לברוח משם או משהו, כי הם זרקו אותי מתרגום וכנראה שלא ממש היה לי כיף בהאזנות
I iti4 New member 18/8/07 #8 בוקר טוב! רק עכשיו קמתי.. היה לי חלום מוזר שסבא שלי זה איזה מישהו מוזר שיושב בסולון ושומע במכונה מוזרה עוד יותר יום יום של זוהר ארגוב
בוקר טוב! רק עכשיו קמתי.. היה לי חלום מוזר שסבא שלי זה איזה מישהו מוזר שיושב בסולון ושומע במכונה מוזרה עוד יותר יום יום של זוהר ארגוב
ק קובי221 New member 18/8/07 #9 היי../images/Emo3.gif שני(או כל מי שכבר קנה), איזה גודל של תיק קנית לצבא? <מתחילים הקניות >
ד דללה New member 19/8/07 #10 מממ... קיבלנו מתנה מהעיריה תיק ענק אז אני לא קונה... ואין לי מושג כמה ליטר הוא...
ק קובי221 New member 20/8/07 #14 קניתי בסוף 80... ה- 70 היה נראה לי קטן מידי... והיא דווקא אמרה ש- 70 זה מספיק וכו' וכו'.