בוקר טוב ושיהיה שבוע טוב לכולנו ללומדים לעובדים ולבטלנים ..... יום טוב
R rotesh8 New member 12/8/07 #1 בוקר טוב../images/Emo42.gif ושיהיה שבוע טוב לכולנו ללומדים לעובדים ולבטלנים ..... יום טוב
F flutter girl New member 12/8/07 #2 לילה טוב...../images/Emo1.gif אני זזתי לישון, בשעה טובה.. (ברכה היא חיי הבטלה, אבל 21.10.07 זה תאריך שיבוא מאוד מאוד בקרוב.. ובזאת ישבור את רוטינת ה"מה, רק 15:00? כדאי להמשיך לישון...)
לילה טוב...../images/Emo1.gif אני זזתי לישון, בשעה טובה.. (ברכה היא חיי הבטלה, אבל 21.10.07 זה תאריך שיבוא מאוד מאוד בקרוב.. ובזאת ישבור את רוטינת ה"מה, רק 15:00? כדאי להמשיך לישון...)
ל לחי7 New member 12/8/07 #3 בוקר גוטה! עוד שבוע מתחיל לו............... שיהיה לכולם בוקר מלא אופטימיות (אמממממ...........לפחות כמה שאפשר ביום ראשון..........) ובלי שביזות יום א', כן??......... (וואי כמה זמן לא השתמשתי במילה שביזות ..........) יאללה זזתי להכין ...............
בוקר גוטה! עוד שבוע מתחיל לו............... שיהיה לכולם בוקר מלא אופטימיות (אמממממ...........לפחות כמה שאפשר ביום ראשון..........) ובלי שביזות יום א', כן??......... (וואי כמה זמן לא השתמשתי במילה שביזות ..........) יאללה זזתי להכין ...............
F flutter girl New member 12/8/07 #7 the first day of the end of my (social) life... לפחות ל5 שנים הקרובות...
א אמיתי טויטי New member 12/8/07 #9 בוקר טוב ../images/Emo42.gif אני מטושטש. אבל לפחות עבר. שיהיה שבוע טוב