בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

למה לעזאזל תוקעים מבחנים בשעה 4 בצהריים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hafraapsichotit

New member
בוקר טוב

הצלחתי לחבר את הראוטר לבדי בעצמי ועברתי תיאוריה
> הפרעה
בעצמה <

או , יפה יופי =] בהצלחה רבה ../images/Emo20.gif.

גם אני למדתי הנדסאות (תוכנה) , זה יכול להיות מבחן חיצוני של מה"ט ? בהצלחה בלימודים ובמבחנים . מכיר מישהי שגם למדה הנדסאות אלקטרוניקה , את בטח שונה ממנה . בת כמה את ? כל הכבוד , העתיד ממש לפנייך

חחחחחחחחחח

תגיד לי בתור אחד שלמד הנדסאות תוכנה כמו שאתה אומר , אמממ אתה צריך לעשות כסף טוב ולא לבכות שאין לך כסף זה מקצוע שהוא מאוד מבוקש איך זה?

או , זה סיפור עצוב...

(אל תקראי לדיויד) . אני אנסה לקצר: למדתי , 3 שנים בערב , לא ממש התחלתי ולא סיימתי את כל הקורסים , ולא את פרוייקט הגמר . בקיץ
שסיימתי ללמוד (את המבחן החיצוני האחרון באוגוסט(סיום הלימודים היה באמצע -סוף יולי). ואז נמאס לי לגור אצל אמא שלי , ועדיין לא מצאתי עבודה מאז , ויצאתי ממנה , שכרתי דירה , שהייתי עוד במשבר . אז בקיצור , לא הצלחתי למצוא עבודה בתחום . היה לי קשה מאוד ונכשלתי . ואחרי זה עבדתי בזבל (לפי ההודעה של דיויד) שנים (בערך , לא מדיוק) . ..

יש לי כמה מסקנות:1.להעריך את מה שיש.

2 . לא להתחתן כשאין כסף ! . סיפור קצר (בדיחה) : היא
: הפכתי את בעלי למיליונר ! x: ומה הוא היה קודם ? היא
: קודם הוא היה מילארדר .... נקודה למחשבה .

exterior

New member
בוקר טוב חדש ../images/Emo42.gif

למה לעזאזל תוקעים מבחנים ביולי-אוגוסט? אסור קצת חופש
? |שביתה מסריחה|

תגידי תודה.

יש כאלה שבלי קשר לשביתה תקועים עם מבחנים ביולי אוגוסט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כוסוחתווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!

TriPax

New member
בטכניון בכלל דחו אותם לספטמבר

מסיימים את הסמסטר באוגוסט, חודש חופש, חודש וחצי מבחנים וישר מתחברים לסמסטר חורף, עם מועדי ב'. פינוק אמיתי.

נשמע מצוין!

תכלס בטכניון נהנו מחופשת פסח ארוכה, הנדסאים לא נהנו וגם נדפקו.

TriPax

New member
נהנו? חופשת פסח ארוכה?

התכוונת שביתה שלא יצא ממנה כלום. ואנחנו משלמים על זה ביוקר בשבועות האחרונים...שיעורי השלמה בימי חמישי ושישי (לומדים בחמישי כרגיל והחל מ-14:30 עושים יום שלם במתכונת של יום א'...ככה שיוצא שאתה לומד מ08:30 עד 14:30 ואז מ-14:30 עד 20:30). וככה זה בשבועות האחרונים...ולוח מבחני אמצע יצא קטסטרופה. קיצר - רק רע יצא מזה.

b0redavid

New member
אני מבין את התסכול שלך.

אני רק לא מבין למה את חושבת שזה מזיז למישהו/י.

למעלה