בוקר טוב

kalah

New member
כל האפשרויות טובות באותה מידה..תנסי.

סססתתתאאאאםםםם.... לפעמים, עם כל ההבנה והנסיון שיש לנו עם ילדים פתאום אנחנו מקבלים ילד עם "אופי" שמתעקש ומלמד אותנו את ה א-ב של העקשנות כבר מגיל כזה, ובאמת לא תמיד יש מה לעשות אלא לזרום... אם את אומרת שהכל תקין אני בטוחה שלא הזנחת והכי חשוב- אני מקווה בשבילך שאם את לא בחופשה בבית עדיין אז שלפחות יש לך עזרה קצת בלילות. יכול להיות גם שהיא בשלבי הוצאת שיניים- גם אם לא רואים כלום כבר מתחיל להציק להם ואין תיאבון, וכואב להם ומרגיז להם והם ישנים זוועה..

כן זה בטוח שהיא בשלבי השיניים..

|אבל כל תכשירי ההרגעה לא עוזרים. היא גם מעולם לא הורגלה להירדם או להיתנחם על ציצי....כך שזו לא הסיבה לאכילה התכופה. אני עדיין בחופשה בבית -ועדיין לפעמים כשקשה לי אני נעזרת בבקבוק תחליף חלב. גם עשינו נסיונות עם תחליף החלב לתת לה כמות גדולה יותר של מזון כדי לשלול אפשרות של מחסור בחלב או רעב. אבל הילדה מאוד מדוייקת בכמות שהיא יונקת מהבקבוק ולא משנה כמה הוא מכיל. היא גם מאוד מקשה עלינו בנוגע למוצקים. לפני שהיא נולדה היו לנו עקרונות מאוד ברורים לגבי רצוננו בנוגע לחינוך שלה... כל מיני דברים שהסקנו מהבכורה... ואז היא נולדה... והפכה לנו הכל... כמו שאומרים... הראתה לנו מאיפה משתין ה

פרצלה

New member
כן זה בדיוק מה שאמרתי

אמרתי משהו כזה? סך הכל התפלאתי. רציתי להציע לך דרך מולפאה שעבדה אצל גיסתי כמו שקמה עד גיל שנה קרוב ל 4 פעמים בלילה. אבל סך הכל אם זו התגובה שלך אז אין צורך להמשיך מפה.

פרצלה...

מה שקצת הרגיז אותי זה שהרגשתי חוץ מהפלליאה גם סוג של התנשאות... זה לא רגיל? הרי ידוע שאין דבר כזה רגיל עם ילדים... מה גם שכבר ציינתי לפני כן בשרשור שיש לי נסיון בנושא וניסיתי כל דבר הגיוני שהומלץ לי לעשות ע"י גורמים שונים... אם יש לך רעיון אחר אני תמיד אשמח לשמוע... אני פשוט שונאת את כל האמהות והסבתות המתנשאות שכשאני מספרת להן את זה- מיד מרימים גבה ומאשימים אותי שאני לא נוהגת בסדר, כאשר זה ידוע שישנם תינוקות עקשנים יותר שקשה להבין מדוע הם נוהגים כך או אחרת ולשנות את דפוס התנהגותם.

למעלה