בוקר טוב

m i c h a l i

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif

היום האחרון של החופש הגדול
הכל כבר מוכן,עטוף, מודבק, מחודד
מתבטלים עוד קצת... לפני החזרה לשיגרה...
הולכים לקנות עוד משהו אחרון שהשארנו לדקה התשעים... (יש דברים שלא משתנים)
שנה חדשה בפתח
שיהיה לכולם בהצלחה

L M A E

New member
שלום מיכלי

בהצלחה גם לך,,האמת שאני שמחה שחוזרים לשיגרה כי הילדים משגעים אותי:)) אז זה מצוייןןןןןןןןןן ובכלל שהלימודים עד מאוחר עוד יותר מצויין:)) ואני שמחה מאוד היום ועל כך אני אספר לכם עוד יומיים:))

רווקה2

New member
בוקר נפלא!

אני עוד כאן... כן, כן, יומיים אחרי התאריך המשוער שלי. איך אני שמחה שלא ילדתי עדיין. אני לא רוצה שלילדה שלי יהיה יום הולדת בחופש, שתחגוג עם הגן / הכיתה. משום מה יש לי הרבה אנרגיות היום, אולי זה בגלל שישנתי מצויין הלילה, בלי להתעורר בכלל עד הבוקר (זה לא קרה לי בחודש האחרון). לאמא שלי יש יום הולדת בשבת ואני רוצה להביא לה
- נכדה ראשונה! אז שיהיה לכולם יום באמת נפלא!

m i c h a l i

New member
../images/Emo12.gif חשבתי עליך היום

אם ישנת טוב בלילה... זה מתקרב...
מצפים יחד איתך

ripeness

New member
צהריים טובים...

מה שלום כולם? דאבה (רווקה2), את עוד סוחבת, נו??? סתם, שיהיה לך בהצלחה, ובעיקר אל תקשיבי למיילדות, לכי עם זה בקצב שלך ואל תיכנעי מהר לכאבים. קשה לי קצת לפרט הרבה עכשיו אבל בגדול, זה טוב לנשמה של התינוק לצאת כמה שיותר בטבעיות, יחסוך לו כמה תסביכים רוחניים נפשיים בעתיד. אשרי המאמין. אז בהצלחה כבר איחלתי? כן, אני חושב שלפני כמה שורות. ולכל השאר, יום אחרון מוצלח ונינוח, קחו את זה בקלות שנגמר החופש, כן בטח, מי כאן עצוב שירים את היד? תארתי לעצמי. טוב, אז שיהיה לכולם בכייף, ביי, דייב.

רווקה2

New member
תודה לדייב הדאב

סתם... לקבל עצות ללידה מגבר זה הדבר הכי יפה שיש. תודה. ותודה גם לך מיכלי, אני מקווה עד סוף השבוע ללדת כבר. כבד לי. יום נפלא לכולם!

למעלה