בוקר טוב

מיכל שמ

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif ../images/Emo70.gif

נראה לי שקליפים מתחילים לחזור לאט לאט ליוטיוב ,מעניין מתי ימחקו אותם שוב
אז הנה שוב קליפ יחסית נדיר של בואי הערב Viens ce soir עם המלצרים ברקע .... ועוד " אבל בתוך האור " גם נדיר מתוך הטקס אבל בצבע ,שניהם מהאוסף הנדיר של אלן מהפורום הבלגי . ולגבי היוזר שהעלה אותם , שוב מישהו שלקח את כל הקליפים שאחרים ערכו והעלה אותם בשמו .

סימה42

New member
בוקר טוב גם לך מיכלי, מושלם מושלם...../images/Emo24.gif

איזה יופי, את הקליפ "אבל בתוך האור" לא זוכרת שראיתי ... תענוג אמיתי שיהייה לך ולכולם בוקר טוב ויום מצויין. תודההה

daliat1

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo46.gif../images/Emo6.gif ראיתי לפני יומיים שיוזר זה "הפגיז"

והעלה לפחות 30 קליפים ואולי יותר ברצף, חלקם מהנדירים שנעלמו וחלקם קליפים שערכו איריס, נדב, גולן ושלי

דליה, הפעם ממש לא איכפת לי..

הוא לא שינה אותם.. וזה אפילו מחמיא.. אוהבת לראות את העברית שם בקליפים של מייק

חנן515

New member
מה אתם מתלהבים יש לי את הקליפים כבר חצי שנה

או יותר ב אתם יודעים איפה והראשון שהעלה לפורום את אבל בתוך האור לפני כמה חודשים זה צביקה היקר ורק אומר שאני לא מתלהב במיוחד כי יש לי אותם הרבה מאוד זמן

חנן515

New member
אבל מצד שני ראיתי עכשיו שביוטיוב סמו הרבה ק

קליפים שמזמן לא ראיתי שהיו פעם וזה שיש ביוטיוב הרבה ק חדשים של מייק אני מרוצה ואוהב את זה ויופי שישימו עוד שהקליפים ביוטיוב האיכות טובה טובה מאוד אני מרוצה כי למשל מהיוטיוב מה שאני אוהב אני שם את הקליפים ב טוב לא אכתוב איפה זה ברור

אוהבת את ה"קולקציה" של מייק..

למרות שברור שזה זמני עד ש.. אך מייק חזר ליוטיוב וזה מה שכייף..אחלה מיכל, תודה שהעלת לפה את הקישור

למעלה