בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo42.gif ../images/Emo6.gif

קמתי מוקדם היום. בדרך כלל אני קמה מאוחר יותר
קמתם כבר? אם כן, זה כיף לכם לקום בשעה שקמתם? שיהיה לכולם יום נעים ומהנה

אני אספר לך מחר .....אם עדיין אני

אעמוד על הרגליים, אחרי שמפילים אותי מהמיטה ליום כיף בשפיים.... בנתיים אני יכולה לספר על יום ולילה ללא שינה והליכה לישון בשעה 8:00 בבוקר : אין אין כמו להיות ערה בלילה...לראות את הזריחה...לשמוע את הציפורים כשהן מתעוררות לפנות בוקר... מעניין מאוד יש ציפור אחת בסביבה שלי שהיא מצייצת שעה לפני הזריחה ומפסיקה עם הזריחה...יש לה ציוץ מאוד מיוחד וקל להבדיל בקול שלה, היא מפסיקה לצייץ בדיוק מתי שהאחרות מתחילות...מצחיק, גם אני וגם הבן האמצעי שמנו לב לזה

kung fu

New member
הי, זה נשמע כיף!

זה יום כיף כזה של המשפחה? תהני! ואוו, את הולכת לישון כל יום בשעה 08:00? תמיד?

זהו יום של נשים + ילדים...

חברנו כמה חברות והילדים הקטנים - הבעלים / והגדולים מחוץ לתחום
יום מיוחד במינו לתירגול ההסכמה הראשונה - לשמור על טוהר המילה / בלי ריכולים
חה חה חה ובקשר לשאלה השניה - לא, אני הולכת לישון כל לילה בסביבות 1:30, היוצא דופן זה כשבעלי נוחת בחזרה בארץ ורוב הזמן יוצא לו לנחות לפנות בוקר 4-5 אני פשוט לא יכולה לישון, אז אני ערה כל הלילה עד שהוא מגיע הביתה (הילדים מתעוררים מתי שכף רגלו דורכת בבית)...יושבים מפטפטים עוד שעה שעתיים ואז הולכים לישון ביחד
וזה קורה לעיתים די קרובות בשנה האחרונה
LOL

כוונה/מחשבה = מציאות !!

היה כיף, למרות שנפלתי מהמיטה ב 7 בבוקר, היה כדאי כל רגע, השתוללתי עם הילדה הקטנה הייתי כולי רק בשבילה, שחינו, עשינו תחרות במגלשות מי מגיע ראשון לבריכה למטה וכל הזמן ניצחה אותי
LOL חוץ מזה אם החברות עשינו אבובים, ציטוטים וצחוקים ...פשוט יום נהדר. והרגעים הקטנים (3 במספר- אפילו ספור
) שהיו קצת פחות טובים, נתתי להם לעבור בדיוק כמו שבאו לכמה שניות והמשיכו הלאה, מבלי להתקע ומבלי ל"העכיר" את המצב רוח

kung fu

New member
זה ממש עושה לי חשק להיות בפארק מים!

שבוע הבא אני מתכננת ללכת לפארק מים, אגב!!!

mimeli

New member
קמה מתי ש"זורקים" אותי מהמיטה..

בעדיפות כמה שיותר מאוחר...זה תלוי בבננות שלי...עכשיו חופש, אז זה מתאחר. אבל כשזה כבר קורה, כמו בעבר, והתינוקת המקסימה שלי החליטה לסיים את הלילה ב5 בבוקר, אני מאוד נהנת. מתעוררת לי לעטי, שותה
, רואה איך שה
מתחילה לזרוח..והוכלת לטייל לי עם הגברת בחוץ, על כבישים הריקים של ישובינו.שקט.שלווה. רק אני, נועל'ה ובורה עולם. כיף של ממש. למה אני לא מצליחה לעשות את זה כל יום..? גם אמונות, גם הרגלים וגם העובדה שבעלי חוזר לא לפני 8 בערב, ואני רוצה להנות במחיצתו קצת זמן בשקט.. סימון

למעלה