אני מבקשת, לא להתחיל עם המלחמות ואם שמעתם על המושג "טרול" אז הדרך היחידה היא פשוט לא להגיב ולהיכנס לויכוחים מיותרים בפורום הזה ובעוד הרבה אני מאמינה, יש בכל בוקר שרשור של בוקר טוב ומי שלא נאה לו, פשוט ידלג על השרשור הזה חבל על האנרגיות בפורום הזה יש מקום לדבר על החמות ויש מקום לכתוב בוקר טוב ובגלל שהרבה אנשים משתתפים כאן מיומו הראשון של הפורום והדינמיקה פה מוצלחת, יש מקום גם להודעות שבכלל לא קשורות למהות הפורום אם זה מגיע תחת
אצלי בפורום שאני מנהלת מעולם לא שירשרו בוקר טוב\ ערב טוב.... לידיעה כללית זה ממש לא נחמד כשמדובר באנשים שמדברים הרבה, וכל כך כייף לראות את שירשור בוקר טוב כאן.מי שלא ניראה לו או לא מתאים לא חייב להצטרף לזה!!! יום ניפלא לכולכם+
מי שמאחלת לזולתה יום רע, סתם ככה, למה היא מתפלאת שחושבים שהיא מטומטמת? הרי אם לא היית פוגעת, לא היו עונים לך בגסות? אולי את צריכה סתם קורס ביחסי אנוש..
כמשתתף חדש שכתב פה מס הודעות מועטות שברובן תקפת את חברי הפורום, אני מבקשת שתמנע מויכוחים וכתיבה תוקפנית מסוג זה אני לא רוצה למחוק הודעות ולחסום משתתפים בפורום, אז אנא הפסיקו את השרשור הזה שרשור בוקר טוב שהפך למריבה?
אתה ניכנס לכאן אתה תוקף ומה אתה מצפה? גם אחרי שאמרת שזה מביך ודביק איחלו גם לך בוקר טוב....חבל להתבטא כך מילחמות יש הרבה בחוץ...תשאיר אותן מחוץ לפורום, ותתבטא בצורה יותר נעימה לכולנו. יום טוב
איזו הפתעה על הבוקר ריפי חזרה סיגלי חזרה סמגי חזרה חסרה רק גנובה ואורא ועוד כמה מהותיקות בטח יחזרו בקרוב עכשיו חזרתי מחיסון של הפישפש הוא אפילו לא צייץ כשדקרו אותו ביד וברגל כבר אמרתי שהוא גבר, לא?