בוקר טוב

• פותח הנושא jif
  • פורסם בתאריך

אביא

New member
מה רע בשרשור בוקר טוב?

ממש גורמת בחילה הדביקות. גם בכנרת המלאה אין די מים לשטוף בחילה כזו.

smagi

New member
טוב מספיק עם השטויות!

מי שלא נראהלא שלא יצטרף לשרשור וזהו! העניין עוד ירד לפסים אחרים...

jif

New member
אביא חבל שקלקלת

דווקא השתפרה התנהגותך בזמן האחרון

../images/Emo124.gifעד כאן

אני מבקשת, לא להתחיל עם המלחמות ואם שמעתם על המושג "טרול" אז הדרך היחידה היא פשוט לא להגיב ולהיכנס לויכוחים מיותרים בפורום הזה ובעוד הרבה אני מאמינה, יש בכל בוקר שרשור של בוקר טוב ומי שלא נאה לו, פשוט ידלג על השרשור הזה חבל על האנרגיות בפורום הזה יש מקום לדבר על החמות ויש מקום לכתוב בוקר טוב ובגלל שהרבה אנשים משתתפים כאן מיומו הראשון של הפורום והדינמיקה פה מוצלחת, יש מקום גם להודעות שבכלל לא קשורות למהות הפורום אם זה מגיע תחת
שיהיה יום נפלא לכולם

12אניהיא

New member
חייבת להוסיף

אצלי בפורום שאני מנהלת מעולם לא שירשרו בוקר טוב\ ערב טוב.... לידיעה כללית זה ממש לא נחמד כשמדובר באנשים שמדברים הרבה, וכל כך כייף לראות את שירשור בוקר טוב כאן.מי שלא ניראה לו או לא מתאים לא חייב להצטרף לזה!!! יום ניפלא לכולכם+

מנופ

New member
אתה מתחיל לנבל את פיך

זה הזמן להעיף אותך לכל הרוחות. פנינה - לעבודה!

pikov

New member
הנה ההוכחה לצדקתי

מי שמאחלת לזולתה יום רע, סתם ככה, למה היא מתפלאת שחושבים שהיא מטומטמת? הרי אם לא היית פוגעת, לא היו עונים לך בגסות? אולי את צריכה סתם קורס ביחסי אנוש..

pikov יקר

כמשתתף חדש שכתב פה מס הודעות מועטות שברובן תקפת את חברי הפורום, אני מבקשת שתמנע מויכוחים וכתיבה תוקפנית מסוג זה אני לא רוצה למחוק הודעות ולחסום משתתפים בפורום, אז אנא הפסיקו את השרשור הזה שרשור בוקר טוב שהפך למריבה?

pikov

New member
אין בכוונתי להידרש עוד לנושא

אלא אם כן, מישהי ותיקה, תנהג שלא בהתאם לכללים שאת קבעת לי כאן והודעתה הפוגעת תישאר.

12אניהיא

New member
pikov

אתה ניכנס לכאן אתה תוקף ומה אתה מצפה? גם אחרי שאמרת שזה מביך ודביק איחלו גם לך בוקר טוב....חבל להתבטא כך מילחמות יש הרבה בחוץ...תשאיר אותן מחוץ לפורום, ותתבטא בצורה יותר נעימה לכולנו. יום טוב

בוקר טוב לכולם

איזו הפתעה על הבוקר ריפי חזרה סיגלי חזרה סמגי חזרה חסרה רק גנובה ואורא ועוד כמה מהותיקות בטח יחזרו בקרוב עכשיו חזרתי מחיסון של הפישפש הוא אפילו לא צייץ כשדקרו אותו ביד וברגל כבר אמרתי שהוא גבר, לא?

12אניהיא

New member
בוקר טוב pikov וכולם ../images/Emo42.gif

אני התעוררתי ואני כאן... פנינוש חולה על הפישפש שלך
פסח בפתח ים נקיונות ואני מארחת את כל המשפחה המורחבת,והעבודות לא ניגמרות והילדים מסביבי אבל אני גם כאן.

אני עדיין לא חזרתי במלוא המרץ

כי עדיין ללא מחשב, אבל גונבת דקות ממחשב זה או אחר. בוא'נה אתם מפגרים? הפיקוב הזה אחד הוא והוא אפילו התבלבל בשמו אעלק משחק אותה אנונימי. ב ו ש ה ....

למעלה