חחח מיכלוש
ה הדסי מתה על אגמי New member 14/6/05 #60 סליחה מאמי מווווואה../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif
י ילדה שח2ל על הזמן New member 14/6/05 #62 חחחחחח../images/Emo6.gif יש לך את הריח הזה של הרופא שינים ריח כזה של משחות בעעעעעעעעעעע חחחח
ה הדסי מתה על אגמי New member 14/6/05 #63 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוף אח שלי הכי קרציה בעולם אני הולכת למחשב השני.. איכסססס הוא מגרבץ...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוף אח שלי הכי קרציה בעולם אני הולכת למחשב השני.. איכסססס הוא מגרבץ...
ה הדסי מתה על אגמי New member 14/6/05 #66 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ה הדסי מתה על אגמי New member 14/6/05 #67 הוא כזה ילד מפגר... וזה בכלל לא אני רשמתי את זה..חחח אני רשמתי את ה:"חחחחחחחחח" ואז הלכתי לשתות ושחזרתי זה כבר היה בשליחה.....חחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הוא כזה ילד מפגר... וזה בכלל לא אני רשמתי את זה..חחח אני רשמתי את ה:"חחחחחחחחח" ואז הלכתי לשתות ושחזרתי זה כבר היה בשליחה.....חחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ה הודיוש המאמוש New member 14/6/05 #68 בואנה יש כאן מגפהה הדבקת החירפונים.. בינתיים הילדים המחורפנים הם: נופר מיכל הדס קרן וניראה לי שזהו..
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 14/6/05 #70 חחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif חחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 14/6/05 #76 חחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif את המנהלת של המחורפנים לע