בוקר טוב !!!

בוקר טוב !!! ../images/Emo42.gif ../images/Emo23.gif

איזה יום יפה! הציפורים מצייצות
יש אור בחוץ ושמש מדהימה!! ויש מלא זמן להגשים את המטרות שלנו
(שילבתי בהודעה הזו כל מיני הודעות שאחרים כתבו הפורום היום
) שיהיה יום מקסים לכולנו
באהבה!!

natalynataly

New member
../images/Emo42.gifיום נפלא לכולם!

זהו. אני היום מרגישה יותר טוב. צועדת קדימה בקלילות.... לא נותנת לדברים כבדים להיות לי למעסה - פשוט מחליטה לא לקחת איתי מטען מיותר! מתחברת למה שסביבי, ויותר מכך - לעצמי! אז... בוקר טוב ונהדר! שיהיה לכם יום קסום ושמח!

בוקר מבורך גם אצלי משום מה יום

סבבה כזה לא שישתנה אצלי בחיים משהו, אבל אולי היום רואה את החיים באור אחר.התעודדתי מהרופאה שלי שאמרה את בכיוון הנכון יש שיפור בבדיקות. יש הרגשת הקלה וכייפי כזה קלילות מה ,השארתי מאחור את כל המחשבות שמתרוצצות בדרך כלל בראש וכל הזמן בדאגות .אף אחד היום לא יצליח להוריד אותי למטה מרגישה שיש בי את הכוח לעלות בסולם מצב הרוח,מין התחזקות פנימית.אתמול התחלתי בקורס למתקדמים מחשבים היה נחמד לפגוש אנשים חדשים להחליף דעות, לקבל מחמאות לתת.אז חברים יקרים באוירה אופטימית זו מאחלת לכולם המשך יום נעים מי יתן ונרגיש כך תמיד הלוואי,שולחת לכולם חיבוק ענד שפע פנימי ורוחני ממני באהבה חברה אמיתיתתת. לחיותתתתתתתת<--------{}}}}}}}}}}~~~~;זהירות חם מהתנור :)))) לבנה

יש לי פטנט

אני מסתובבת כל היום עם מצלמה ומצלמת את הדברים היפים (פרחים, חיות, בני אדם, מזג אויר ועוד) וככה אני לומדת לשים לב יותר ליופי שמסביבנו למשל מהשבוע שדות פרחים של הקיבוץ שלנו השדות בדרך לעבודה שלי ואתמול בזכות המלמה שהיתה איתי החלטתי ללכת ברגל ממקום שהורידי אותי טרמפ עד הביתה, מרחק 4 ק"מ ולצלם את הנוף, במקום לחכות לטרמפ

תודה רויטל אחלה רעיון תמונה מהממת

בכלל אני אוהבת פרחים אז קנית אותי מתוקהההההההההה. המשך יום נעים לך לי לכולם/ן. ממני חברה אמיתיתתת

למעלה