בוקר טוב

lilachh

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo185.gif

סופ"ש כבר ממש בפתח. שיהיה יום נפלא ובוקר קסום.

av_i_va

New member
בוקר נפלא../images/Emo185.gif

ממש נפלא הבוקר הזה. המסרים לא עובדים ובנוסף יש איזה איש כחול מעצבן שכל הזמן רוצה שאלחץ עליו. (לפחות מנומס הבחורצ´יק ואומר שלום
) ואם אני לא רוצה ללחוץ עליו? הוא לא הולך. אז לחצתי. חשבתי שילך... אבל מה? הוא בשלו. עקשן כזה. חוזר. כאילו לא לחצתי קודם?! כנראה הלחיצה מצאה חן בעיניו!
אז איש כחול - תפסיק לבלבל לי בעיניים וחפש לך פראיירית אחרת! שיהיה יום נפלא לכולם!

עדי 4

New member
בוקר טוב גם ממני

איזה כיף להגיע ליום חמישי, חמישי ושישי הם הימים החופשיים שלי, וכך נגמר לו השבוע בכיף. יום טוב ונעים עדי

אתי@

New member
בטקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo185.gif

לפחות הוא לא איש ירוק. כי יש איש ירוק. זה מישהו שמתלבש תמיד בירוק והכל הכל הכל אצלו ירוק. אפילו פעם אחת לפני כמה שנים, ראינו אותו באוטובוס בדרך לאילת, מוציא מהסל הירוק שלו אוכל ירוק
אפונה, ספרייט, מלפפונים וכו´...
אז מה עדיף - איש כחול או איש ירוק?

lilachh

New member
איש ירוק??????הרגת אותי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אתי@

New member
כן ../images/Emo13.gif הוא היה מסתובב הרבה באזור

ראשל"צ רחובות, אם מישהו מחפש אותו

האיש הירוק... את גרה ברחובות ?

יש ברחובות איש אחד ירוק. הכל אצלו ירוק ! הלבוש, האופניים, האביזרים וכן... גם האוכל :) בוקר של אור לכולנו

היי..גם אני מכירה אותו!

גרתי פעם ברחובות.. כולם מסתכלים עליו כי הוא מוזר.. אבל אני מכירה אותו וכל פעם שאני פוגשת אותו אני מדברת איתו.. איש נחמד..מוזר אבל נחמד..

דניעל

New member
איש כחול? מה אתה עושה כאן?

אני? אני מסיפור אחר... צהריים טובים!

psa

New member
בוקר טוב ושיהיה רק נפלא ונהדר../images/Emo20.gif

המסרים לא עובדים ,הפרסומות מעצבנת אך יהיה יום נפלא. ברכות

טליהש

New member
בוקר טוב ושלום

לכולם. גיליתי את המקום המקסים הזה והתחלתי לבוא לבקר מדי פעם עד שגיליתי שאני פה ממש כל יום כמעט. נהדר לראות את העבודות. עושה המון חשק. אני מחפשת עכשיו דברים שאפשר לעשות עם ילד בן שנתיים. כלומר שאני עושה והוא עושה לידי דברים דומים או משלימים ומרגיש שותף. הכנתי אתו בצק מלח והיה כממש כיף ליצור צורות ביחד.

לילך1

New member
אחרי יומיים של מחלה...בוקר טוב !!!!

שיהיה יום נעים ובריא לכולנו...

למעלה