בוקר טוב...

בוקר טוב...../images/Emo42.gif../images/Emo178.gif

מכירים את ההרגשה הזו שנקראת בדידות?!, כן למרות שאתה מוקף במשפחה חברים אנשים שאוהבים, בן זוג שתומך ונותן את כל הלב, אבל בכל זאת אתה מרגיש מן הרגשת בדידות חונקת כזו.. ככה קמתי היום :( תמיד אני זוכרת את עצמי אפילו כילדה מאוד אקטיבית, תמיד צריכה שדברים יתרחשו בחיי, ארועים לא שיגרתיים, אני אדם מאוד מפולפל חייבת כמו שאומרים תמיד אקשן, ואי אפשר לומר שחיי כרגע במנוחה כי ממש לא אבל בכל זאת מרגישה מחנק כזה.. ואתם יודעים מה זה מוטיב שחוזר אצלי שמתי לב הרבה בחיים, תמיד שמסיימת משהו חשוב ומיוחד בחיי אני מרגישה אחרי זה את הירידה התלולה הזו לבדידות להתכנסות העצמית שלי.. ואני מרגישה מן חנק שכזה.. הרבה כתבתי על בדידות..
ימים של צבעים...
אז איך אני אומרת תמיד..בוקר טוב עולם, שיהיה..

בנדה1

New member
ליידי DEAR,

אני לא מתכוונת לשחק את הפסיכולוגית אבל לדעתי זה מה שנקרא: "נפילת מתח". זה צפוי, זה מאוד שכיח. תמיד כשמגיעים לשיא מסויים יש אחריו נפילה ולא משנה כמה הכל ורוד מסביב. אפשר לייחס זאת גם למצב ההורמונלי, השינויים וכו'. יש לי עצה בשבילך. אם זה משהו שמתמשך ואת לא יכולה להתמודד עם זה לבד, קחי עזרה מקצועית. אל תשקעי בזה. תחשבי שמחר סוף שבוע, לי זה תמיד עושה מצב רוח טוב...

בוקר טוב יפתי../images/Emo25.gif

בנדוש כתבה לך את ההגדרה המדוייקת. תתרכזי לך בדברים שמשמחים אותך ותנסי באמת למצוא לך פרוייקט אחר מלהיב ומרתק לא פחות.משהו בתחום היצירה שיעסיק אותך באופן אין סופי וימלא לך את האתגרים הנחוצים. תחזיקי מעמד כי באמת החים שלך מלאים בהמון דברים יפים וחיוביים. אוהבת

מירבי*

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif

ליידי יקרה, חשוב שתדעי שזה בסדר להרגיש את מה שאת מרגישה עכשיו, כפי שבנדה כתבה, נפילת מתח היא דבר טריוויאלי לחלוטין, במיוחד אחרי עניין כל כך גדול ומסעיר, אף אחד לא באמת יכול להתכונן לסערת הרגשות שמביא איתו התהליך הזה, ההתרגשות, המתח, הציפיה, הכאבים הגופניים, נפילות ההורמונים והידיעה שזה נגמר ופתאום יש שקט..טבעי לחלוטין שתהיה ריקנות מסויימת, חשוב לנתב אותה נכון, את עומדת להיכנס לפרוייקט חשוב וגדול שאחריו יהפוך הבית שלך למקום שתאהבי יותר, למקום יפה יותר...זו בהחלט סיבה טובה לשנס מתניים ולהתרכז בזה.. יקירה, י שלך את הכח להתמודד עם הדברים, עברת דרך לא פשוטה..עוד מאמץ קטן

תודה יקרות../images/Emo24.gif

הלכתי לישון צהריים קמתי עכשיו, אולי קצת יותר רעננה ובכלל עם הבשורה של מיקי המקסימה
זה נתן לי קצת מורל, מחר אני בטוחה שיום חדש ואולי ארגיש קצת יותר טוב..

למעלה