בוקר טוב

בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

אני כל כך עייפה ומותשת. אך בכל זאת אספר סיפור קצר מהקורות אותי אמש. הגעתי הבייתה, עייפה ורעבה. לא היה לי כסף להכין אוכל, אז הזמנתי פיצה. (זה נשמע כמו תחילתו של סיפור ארוטי...
) כשהגיע שילח הפיצה, כבר יצא לי החשק לאכול. שילמתי, הנחתי את המגש על השולחן ונכנסתי למיטה, לנוח. בעודי נחה, פתאום עולים ויורדים בי מעצבנות. אני תמיד חושבת שכשאני ישנה כל העולם ממשיך ואני נשארת איפה שהוא מאחור. שדברים בורחים לי, שאני לא מספיקה לעשות דברים. וכשאני בעבודה, אני יכולה עכשיו לבזבז זמן, בלי בעיה, ולהתחיל לכתוב סיפורים. פתאום, כאילו לא איכפת לי שאני לא עובדת. מה זה? למה זה ככה? חוץ מזה, קשה לי נורא, בתקופה האחרונה, לעשות סדר במחשבות שלי. אי רוצה המון דברים. השיאוני עיצה.

האמת, ההודעה שלך לא ממש ברורה

אבל מה רע בלישון? מה רע בלבזבז את הזמן? אם בא לך, אז סבבה. <אחד הדרכים הטובות לניצול הזמן זה לבזבז אותו> לא? הא? בכל מקרה העולם המחורבן הזה לא כזה שוה כדי שתצטערי על מה שאת מפסידה ממנו. ועוד כשאת ישנה? נו?

עיצה קטנה

בוא/י נתחיל עם זה שתצמצמ/י את פיצול האישיות / הניקים, זאת יכולה להיות התחלה מצויינת עפ"י מדע האסטרולוגיה לשיקום כללי. למה לך להסתתר בניקים שונים? ולמה במסווה של בת? (או שאתה רוצה לקבל יחס טוב יותר מלה פיי ?) לכולם הזכות להנות מדעותיך תחת ניק אחד.

../images/Emo3.gif../images/Emo3.gifפטישי החכם מכל אדם.

מה??? אתה יודע הכל??? מניין לך??? אינטואיציה??? פשיייי, אתה יכול אולי ללמד אותי איך חושבים בריא כדי שגם אני אוכל איך שהוא להגיע כל כך מהר למסקנות מדויקות כמו שלך?? ואולי בכלל תלך לעבוד במשטרה כחוקר אירועים תצרף אליך גם בבא יודע נסתרות ורואה בקפה, יחד שלושתכם תשימו קץ לשפיכת מליוני השקלים שנופלים לריק בביזבוזים על חקירות סבוכות. חמודי, אני יכולה, אם רק בא לך, להרים לך טלפון, כך שלפחות תהיה בטוח שאני אשה. אוקיי. דפוק שכמותך!!!

ההודעה ששלחת לי בפרטי

הסגירה אותך, אבל תאמין לי שמספיקה הצצה חטופה בפרופיל שלך גב' זלושינסקי להסיק את המסקנות.. אין לי שום דבר נגדך, אתה כותב בסדר גמור, אבל לדעתי זה לא פייר להזדהות באופן לא נכון בפני אנשים, אם נמאס לך מהניק אסטרולוג, פשוט תכנס מהתחלה בניק חדש, אבל למה בשם של בחורה?

../images/Emo19.gif

מה אתה רוצה? כבר הסברתי לך שאני גולש לאחרונה רק בניק שלי. אין לי יותר עניין במרבות או ויכוחים לא עניינים, הגעתי להסכם הבנות עם המנהלים כאן, וכל עוד הם מכבדים את ההסכם אני מתכוון לשמור עליו בקפדנות. מי כמוך, כעורך דין צעיר ונמרץ, יודע שהסכמים צריך לכבד, ושגם הסכם בעל פה יש לו תוקף משפטי. יתר על כן, כדי להימנע מפרובוקציות שיכולים להוביל לפיצוץ ההסכם, אני לקחתי על עצמי מגבלות מעבר למה שהתחייבתי בהסכם, כולל ויתור חלקי מרצון על חופש הביטוי שלי בצ'אט. אז חבל על הזמן שלך, אני נחוש בדעתי לא להיגרר לפרובוקציות, תמצא לך בידור אחר.

קיבלתי

אני מחפש בידור אחר, לא אני זה שיהרוס לך את "הסכם ההבנות". בהזדמנות האחרונה שאני מתייחס לגב' זלושינסקי, אבקש ממך למסור לה שאני לא רוצה לראות אותה מתאבדת, לא כגב' זלושינסקי ולא בשום שם אחר. סופ"ש נעים ורגוע, יפה לך דג.

למעלה