בוקר טוב

בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

נכנסתי רק לברך את הבנות הצעירות מאוד והצעירות פחות בברכת בוקר טוב ויום נעים. אני מעט עסוקה ולכן רק מציצה מידי פעם. שיהיה לכן ולכם אחלה יום.

אוסה

New member
ערב טוב../images/Emo29.gif אמא ../images/Emo24.gif

מה שלומך? ספרי חוויות קצת....התגעגענו

אוסה

New member
יום רביעי - בוקר טוב../images/Emo42.gif

אני רואה שכולם לקחו חופש פה.......או שכולם ישנים וצריכים להעיר אותכם קומווווו
יום טוב לכולם , מריחים כבר את סוף השבוע.......איזה כיףף

בוקר מצוין

לעיתים יש בעיות לא פחות קשות מבעיות עם החמות. בעייה שלך כנגד עצמך קשה יותר. וזה מה שאני עוברת כבר 15 שעות. הלב אומר לא לכבד את צווי המניעה הראש אומר לכבד. דילמה. שיהיה אחלה יום.

והמצב חשבון בבנק והמלאי במקרר .... ?

מה הם אומרים ? הרי בסופו של דבר זה מה שחשוב.

ממש לא קשור אליהם.

ברוך השם הבנק חבר שלי והמקרר עוד יותר. הלב אומר שאין לכבד את הצווים (לא קבלתי צו), זאת למעשה עבירת משמעת.(וללא קשר כלל לתכני השביתה כרגע). הראש אומר שההשלכות עלולות לפגוע בפיטורי אחרי 30 שנות עבודה.

לא

ארגון המורים קבל צווי מניעה.לא המורים אישית. לכן הארגון קורא לנו לשוב לעבודה. מורים שלא יכבדו את קריאת ארגון המורים עוברים עבירת משמעת כי אינם חולים.(בדיוק כפי שאת נניח לא תלכי לעבודה ללא כל סיבה). במקרה כזה המעסיק יכול לקרא לי לבית דין משמעתי. ההשלכות עלולות להיות מנזיפה ועד תהליך פיטורים. מכיון שאני עובדת משרד החינוך (ולא עיריה כפי שמרבית מורי הארגון) יהיה כדאי לפטר אותי. מדוע. כי אני עולה המון כסף למדינה. (זה לא מתייחס למשכורתי), אלא הותק שלי והפנסייה שלי מאוד יקרה למדינה. אז תגידי, גם אם הייתי רוצה ללכת אחרי הלב ולא להגיע מחר, האם אני יכולה להרשות לעצמי סיכון כזה ? יגידו נמושה, יגידו אל תדאגי,אבל אדם צריך לעשות עד הסוף שיקול קר ולדאוג לביתו. הייתי ברורה,טרומי ?

אוסה

New member
אמא , שיגידו נמושה , שיגידו מה שרוצים

אני היתי דואגת לעתידי! אם עלייך להתייצב בבית הספר - עשי זאת! אל תפגעי בעתידך ברגע אחד.

פרצלה

New member
זהו ניגמרה השביתה

לגבי מה היית צריכה או לא לעשות.... אילו שהיו קוראים לך נמושה גם היו משלמים לך את הפנסיה שהיתה יכולה להיפגע? במקרים כאלו הולכים עם השכל.......וכל מי שרוצה להגיד משהו שיגיד,בעיה שלו.

הסתיימה

אך מניסיון של השביתה הקודמת מה שהיה הוא שיהיה. שינוי אמיתי לא יהיה וחבל. חזרתי עצובה ולא בגלל שלא הכפילו לי את השכר (ולא שהייתי מתנגדת), אלא שחשבתי שאוכל להפסיק להיות טכנוקרטית ולא רק ללמד לבגרות ושאוכל לנחיל ערכים, חשבתי שמספר הדקות לתלמידים יעלה. הפסידו בעיקר הילדים.

למעלה