בוקר טוב מה שלומכם?
K kung fu New member 10/6/04 #2 שלומי בסדר...נראה לי ../images/Emo6.gif אתמול בקונג-פו שפטתי את עצמי, ולא ברור לי מה עבר עלי בדיוק. וגם היום הסביבה הפנימית שלי מוזרה. זה בטח יעבור
שלומי בסדר...נראה לי ../images/Emo6.gif אתמול בקונג-פו שפטתי את עצמי, ולא ברור לי מה עבר עלי בדיוק. וגם היום הסביבה הפנימית שלי מוזרה. זה בטח יעבור
K kung fu New member 11/6/04 #5 כן!!! זה עבר!!!! יההההה!!!! זה היה נראה לי כל כך אמיתי, ומזמן זה לא קרה לי. שיחה עם חבר עזרה לי לצאת מ-70% מזה... ואת השאר עשיתי לבד
כן!!! זה עבר!!!! יההההה!!!! זה היה נראה לי כל כך אמיתי, ומזמן זה לא קרה לי. שיחה עם חבר עזרה לי לצאת מ-70% מזה... ואת השאר עשיתי לבד
S sunshine2004 New member 11/6/04 #7 ../images/Emo24.gif איזה כיף לשמוע!!! האמת...אתמול, כל מי שפגשתי...היו לו תקלות ועיכובים... אבל זה היה אתמול... תהני בחדר כושר ושיהיה לך שישי-שבת קסום!!!
../images/Emo24.gif איזה כיף לשמוע!!! האמת...אתמול, כל מי שפגשתי...היו לו תקלות ועיכובים... אבל זה היה אתמול... תהני בחדר כושר ושיהיה לך שישי-שבת קסום!!!
K kung fu New member 11/6/04 #8 תודה!!!! אגב, אני מאד אוהבת את השם דורין גם אני פגשתי כל מיני אנשים שהיו להם דברים לא כיפיים אתמול. אבל שאחר כך הכל הסתדר להם סוף שבוע נפלא ומהנה גם לך!
תודה!!!! אגב, אני מאד אוהבת את השם דורין גם אני פגשתי כל מיני אנשים שהיו להם דברים לא כיפיים אתמול. אבל שאחר כך הכל הסתדר להם סוף שבוע נפלא ומהנה גם לך!
S sunshine2004 New member 11/6/04 #9 תודה גם לך ../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif
S sunshine2004 New member 11/6/04 #3 בוקר/צהריים טובים...../images/Emo6.gif זה אומנם שאלה שנשאלה עוד אתמול... אבל אני עכשיו רואה אותה... אני בסדר... למרות שהיום התחיל בזה שדברים נופלים לי כל הזמן מהיידים, אני שמחה שהגיע יום שישי... יש משהו רגוע ביומיים האלה (שישי-שבת)... מקווה שאצלכם הכל טוב!!! המון חום ואהבה
בוקר/צהריים טובים...../images/Emo6.gif זה אומנם שאלה שנשאלה עוד אתמול... אבל אני עכשיו רואה אותה... אני בסדר... למרות שהיום התחיל בזה שדברים נופלים לי כל הזמן מהיידים, אני שמחה שהגיע יום שישי... יש משהו רגוע ביומיים האלה (שישי-שבת)... מקווה שאצלכם הכל טוב!!! המון חום ואהבה
K kung fu New member 11/6/04 #6 אצלי מעולה!!! תודה על האיחולים ../images/Emo23.gif נהניי לקרוא את המילים "המון חום ואהבה". אני גם אוהבת את שישי שבת אני הולכת לחדר כושר עוד שעתיים
אצלי מעולה!!! תודה על האיחולים ../images/Emo23.gif נהניי לקרוא את המילים "המון חום ואהבה". אני גם אוהבת את שישי שבת אני הולכת לחדר כושר עוד שעתיים