בוקר טוב

swirrrly

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo118.gif

1. השם שלי: 2. כינוי\ם: 3. ארץ לידה: 4. בית ספר ומסלול: 5. איך היית רוצה להיקרא: 6. תבלין מועדף: 7. שתיה מועדפת: 8. דאורדורנט\בושם: 9. שמפו וקונדישינר: 10. האם שחית בעירום פעם: 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: 12. צבע מועדף: 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: 14. חברים\ות הכי טובים\ות: 15. כרית אחת או שתיים: 16. חיות מחמד: 17. סרט מועדף: 18.מוזיקה בכללית: 19. מכונית אידיאלית: 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: 21. אוכל מועדף\ שנוא: 23. חבר\ה לעתיד: 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: 25. היחסים עם ההורים : 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: 27. ממתק מועדף: 28. נעליים מועדפות: 29. שיר מועדף: 30. אתר מועדף: 31. ספורט מועדף (לצפייה): 32. הספורט המועדף (למשחק): 33. הרגע הכי משפיל בחייך: 34. איזה חג אתה הכי אוהב: 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: 36. אוספים: 37. מה הפחד הכי גדול שלך: 38. תגיד מילה טובה על האדם ששלח לך את זה: 39. ספר מועדף: 40. עיתון מועדף: 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: 42. כמה טיפ אתה שם: 43. מועמד פוליטי לבחירות הבאות: 44. מפלגה: 45. חום או קור: 46. מכתב דואר או אי מייל: 47. זמר אהוב: הרבה... 48. זמרת אהובה: 49. להקות: 50. סרט מצוייר אהוב: 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: 52. אתה שונא אנשים ש..: 53. אתה שונא מקומות ש..: 54. אני אוהב/ת: 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: 57. מה הכי מגעיל אותך: 58. מה את/ה הכי אוהב?: 59. משפטים שלך לסיכום:

swirrrly

New member
אוהיו גוזאיימס^_^ ../images/Emo118.gif

1. השם שלי: שירלי 2. כינוי\ם: סווירלית סאן 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: אקסטרני 5. איך היית רוצה להיקרא: שירלי 6. תבלין מועדף: מלח 7. שתיה מועדפת: מיץ ענבים 8. דאורדורנט\בושם: מממ... מה שיש 9. שמפו וקונדישינר: בריחות של דברים אכילים
10. האם שחית בעירום פעם: אולי כשהייתי קטנה 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: כן. 12. צבע מועדף: אין 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא נראה לי
. מעולם לא נעצרתי, או הייתי בבית משפט (טוב בבית משפט הייתי פעם אחת.. אבל זה לא היה דיון עליי.¬_¬) 14. חברים\ות הכי טובים\ות: =/ 15. כרית אחת או שתיים: שתיים זה לא נוח. מקסימום אחת לשכב עליה, ואחת לחבק מ. לפעמים זה כיף אולי מיליון אבל. ^^ או לישון על פוך. 16. חיות מחמד: אין. 17. סרט מועדף: שירות המשלוחים של קיקי 18.מוזיקה בכללית: רוק נוסטלגי ורגוע
. הא ורוק יפני נוסטלגי ורגוע
.
טח 19. מכונית אידיאלית: משו גדול
. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: אין. 21. אוכל מועדף\ שנוא: תפוצ'יפס\ לא בא לי לחשוב עכשיו על אוכל שנוא. 23. חבר\ה לעתיד: אדוארד נורטון, אבל הוא קצת זקן...;[ אולי אפשר את החבר הזה של שרליז ת'רון?
24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא. 25. היחסים עם ההורים : לא יודעת
26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ניו יורק ¬_¬ 27. ממתק מועדף: שוקולד 28. נעליים מועדפות: לוידעת. אבל משהו שנסגר הדוק, ולא נהרס מהר... עם עור חזק כאלה. 29. שיר מועדף: yoru no uta (נו למה לא
) 30. אתר מועדף: www.newgrounds.com 31. ספורט מועדף (לצפייה): אין 32. הספורט המועדף (למשחק): כדורסל 33. הרגע הכי משפיל בחייך:
34. איזה חג אתה הכי אוהב: פורים^_^ 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: להן
36. אוספים: של תמונות של חלזונות וּשבלולים
ובדיחות בזוקה ג'ו ^^
37. מה הפחד הכי גדול שלך: חרקים :< 38. תגיד מילה טובה על האדם ששלח לך את זה: חכם. חופשי. בטוח בעצמו. 39. ספר מועדף: הארי פוווווווווווטר (ממש שאלה מפגרת בעידן של ימינו) 40. עיתון מועדף: מעריב [?] 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: אינויאשה
. למרות שלא מראים את זה בטלוויזיה. אוף לא יודעת הכל משעמם אותי
42. כמה טיפ אתה שם: אני לא אחראית על הכסף 43. מועמד פוליטי לבחירות הבאות: אבא שלי.o_O 44. מפלגה: שינוי [מוּ?
] 45. חום או קור: חור
.
46. מכתב דואר או אי מייל: אי מייל ^_^. 47. זמר אהוב: ההוא מאמריקן איידול הג'ינג'י עם הקול המכובד ההוא שלו
48. זמרת אהובה: זאתי ששרה yoru no uta 49. להקות: פרל ג'אם
50. סרט מצוייר אהוב: שירות המשלוחים של קיקי
51. תאר את עצמך ב-4 מילים: בלתי ניתן לתארי בארבע מילים. [
] 52. אתה שונא אנשים ש..: שעושים דברים. 53. אתה שונא מקומות ש..: אין לי שנאה למקומות. 54. אני אוהב/ת: אנננננננייייייימממממממהההההההההההההההההההה 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: אביטל
56. האנשים שאת/ה הכי שונא: לא יודעת נו. זה לא נחמד לשנוא.
אבל לרצוח כן
57. מה הכי מגעיל אותך: אני לא נגעלת
58. מה את/ה הכי אוהב?: אנימה
59. משפטים שלך לסיכום:

Young MC

New member
../images/Emo4.gif

1. השם שלי: מאיר 2. כינוי\ם: אין 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: 5. איך היית רוצה להיקרא: 6. תבלין מועדף: מרוקאיות 7. שתיה מועדפת: 8. דאורדורנט\בושם: לוי 9. שמפו וקונדישינר: מה שיש[?] 10. האם שחית בעירום פעם: באמבטיה
11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: כמובן 12. צבע מועדף: אדום/שחור 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות: יש 15. כרית אחת או שתיים: אחת 16. חיות מחמד: 17. סרט מועדף: ונילה סקיי 18.מוזיקה בכללית: מוזיקה שחורה 19. מכונית אידיאלית: 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: 21. אוכל מועדף\ שנוא: 23. חבר\ה לעתיד: 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לפעמים =/ 25. היחסים עם ההורים : יכולים להיות יותר טובים 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: תל אביב 27. ממתק מועדף: 28. נעליים מועדפות: סניקרס 29. שיר מועדף: רק אחד? =/ 30. אתר מועדף: 31. ספורט מועדף (לצפייה): 32. הספורט המועדף (למשחק): 33. הרגע הכי משפיל בחייך: 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח בגלל החופש 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: 36. אוספים: 37. מה הפחד הכי גדול שלך: למות 38. תגיד מילה טובה על האדם ששלח לך את זה: מילה טובה על האדם ששלח לך את זה 39. ספר מועדף: 40. עיתון מועדף: 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: תיקים באפלה
42. כמה טיפ אתה שם: כמה שפחות
43. מועמד פוליטי לבחירות הבאות: 44. מפלגה: 45. חום או קור: 46. מכתב דואר או אי מייל: 47. זמר אהוב: טופאק, ג'יי זי, לודקריס 48. זמרת אהובה: 49. להקות: כלא 6, שב"ק ס', הרוטס 50. סרט מצוייר אהוב: 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: יפה מרחוק ורחוק מיפה 52. אתה שונא אנשים ש..: 53. אתה שונא מקומות ש..: 54. אני אוהב/ת: 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: 57. מה הכי מגעיל אותך: 58. מה את/ה הכי אוהב?: 59. משפטים שלך לסיכום:

הילונט

New member
../images/Emo47.gif

1. השם שלי: הי
ה. 2. כינוי\ם: הילוש, הילצ', הילונט. 3. ארץ לידה: פורטוגל[?]
4. בית ספר ומסלול:
. 5. איך היית רוצה להיקרא: זרבובלה. 6. תבלין מועדף: פלפל. 7. שתיה מועדפת: קולה. 8. דאורדורנט\בושם: המונים, המונים. 9. שמפו וקונדישינר: מוי כיף. 10. האם שחית בעירום פעם:
. 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: תלוי אילו אנשים... 12. צבע מועדף: כחול/תכלת. 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: עדיין לא. 14. חברים\ות הכי טובים\ות: המונים, המונים. 15. כרית אחת או שתיים: אחת. 16. חיות מחמד: חתול. 17. סרט מועדף: הצילצול
[7 Days]. 18.מוזיקה בכללית:
. 19. מכונית אידיאלית:
. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: פאק/סעמק/רבאק/אנאערף. 21. אוכל מועדף\ שנוא: נמנמ ;[. 23. חבר\ה לעתיד:
. 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:
. 25. היחסים עם ההורים : בסדר גמור. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות:
. 27. ממתק מועדף: פסק זמן[?]. 28. נעליים מועדפות: אולסטאר
, BK [זה מידבק]
. 29. שיר מועדף: המונים, המונים. 30. אתר מועדף:
. 31. ספורט מועדף (לצפייה):
. 32. הספורט המועדף (למשחק):
. 33. הרגע הכי משפיל בחייך:
. 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח
. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: למי לא? 36. אוספים:
. 37. מה הפחד הכי גדול שלך: מוות
. 38. תגיד מילה טובה על האדם ששלח לך את זה: שירלי היא מלכה
. 39. ספר מועדף:
. 40. עיתון מועדף:
. 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: מכושפות
. 42. כמה טיפ אתה שם:
. 43. מועמד פוליטי לבחירות הבאות:
. 44. מפלגה:
. 45. חום או קור: באמצע. 46. מכתב דואר או אי מייל: אימייל. 47. זמר אהוב:
. 48. זמרת אהובה: אבריל לאבין
. 49. להקות: אוונסנס
. 50. סרט מצוייר אהוב: ארתור
. 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: 4 מילים לא יספיקו. 52. אתה שונא אנשים ש..: תופסים מעצמם/צבועים/סנובים/מדוכאים תמידית ומנסים לדכא אחרים ועוד... 53. אתה שונא מקומות ש..: מסריחים
. 54. אני אוהב/ת: שוקולד, ועוגות גבינה[?]. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: לא רציתי להגיד את זה... אלכס
הא, וגלעד
ומיכה
ודורצ'
. 56. האנשים שאת/ה הכי שונא:
. 57. מה הכי מגעיל אותך: אממ לודעת. 58. מה את/ה הכי אוהב?:
. 59. משפטים שלך לסיכום: Fuck The Fucking Fuckers.
.

ChilD SouL

New member
../images/Emo12.gif שלחתי וזה לא הגיע..... ../images/Emo7.gif

עד שטרחתי לענות
בלאט

רותם ע

New member
בוקר אור מ../images/Emo142.gif

כמה שאלונים יש בזמן האחרון
זה יותר מדי אפילו בשבילי
1. השם שלי: רותם 2. כינוי\ם: 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: ביוטכנולוגיה+פיזיקה 5. איך היית רוצה להיקרא: רותם 6. תבלין מועדף: מלח ? 7. שתיה מועדפת: מים 8. דאורדורנט\בושם: ליידי ספיד סטיק... ויש הרבה בשמים 9. שמפו וקונדישינר: הרבל אסנס 10. האם שחית בעירום פעם: לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לא ממש 12. צבע מועדף: ורוד ? 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות: יש 15. כרית אחת או שתיים: 1 16. חיות מחמד: אין 17. סרט מועדף: סרטי מלחמות למיניהם 18.מוזיקה בכללית: רוק 19. מכונית אידיאלית: ממש משנה לי
שתהיה יפה 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: נו אין לי כוח 21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף..כל המאכלים העיראקים, חומוס,חטיפים וממתקים, האמת אני דיי אוהבת הכל 23. חבר\ה לעתיד: ? 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא יודעת 25. היחסים עם ההורים: טובים 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ישראל, הרצליה פיתוח או קיסריה או משו
27. ממתק מועדף: שוקולד 28. נעליים מועדפות: ללא עקב 29. שיר מועדף: 30. אתר מועדף: 31. ספורט מועדף (לצפייה): 32. הספורט המועדף (למשחק): כדורסל 33. הרגע הכי משפיל בחייך: 34. איזה חג אתה הכי אוהב: סוכות 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: 36. אוספים: אין 37. מה הפחד הכי גדול שלך: מוות 38. תגיד מילה טובה על האדם ששלח לך את זה: 39. ספר מועדף: כבר עניתי על זה לפני כמה ימים :\ 40. עיתון מועדף: מעריב 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: ערוץ 3 42. כמה טיפ אתה שם: 12 אחוז 43. מועמד פוליטי לבחירות הבאות: אני בת 15 44. מפלגה: מה זה משנה 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל: דואר 47. זמר אהוב: הרבה... - יופי שלא מילאו את זה כבר 48. זמרת אהובה: 49. להקות: נו להקות רוק למיניהם 50. סרט מצוייר אהוב: 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: 52. אתה שונא אנשים ש..: 53. אתה שונא מקומות ש..: 54. אני אוהב/ת: 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: אין 57. מה הכי מגעיל אותך: 58. מה את/ה הכי אוהב?: ע"ע שאלה 54 59. משפטים שלך לסיכום: השאלונים האלה נעשים קשים יותר מרגע לרגע

ChilD SouL

New member
יאללה, תביאי עוד../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif

השאלון הזה לא רצה לעלות לי לפורום

למעלה