בוקר טוב

111PrInCeSsA111

New member
אח"צצצ טובים!

אולהההה פורום מושלםם שכמותכםם! חחח התאהבתי בכםםםםםםםםםם!
היום קיבלתי 95 במדעיםםםםםםםםםםםםםםםםם! ובד"כ מזה קשהה לי עם המקצועע הזה אז אני כ"כ מ=א=ו=ש=ר=ת
שיהיהה לכולנוו סופ"ש נעים! מואההההההההה

111PrInCeSsA111

New member
יפההה נועםם../images/Emo70.gif

שנה שעברה הייתי יכולה לחלוםם רק לקבל 85 במדעיםם.. כל הזמן קיבלתי 70 וזה..וזה היה אצלי הכי נמוך בתעודההה.. ושנה שעברהה בכלל היה חומר דפוקק על החלקיקים וכל זהה..את מי זה מעניין בכלל?!?!?!...מזה לא אהבתי ת'חומר הזה ות'מורה בכלל לא..ואולי בגלל זה היו לי ציונים נמוכיםם..

111PrInCeSsA111

New member
אהה אז זה החומר עם החלקיקים לא?

זה מה שלמדתי שנה שעברה בכיתה ז'.. זה חומר מסובךךך ומגעילללללללללללללללל! איך קיבלת 85?! חחח יפה לךךךך גאונהההה!

לא... ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

למדנו על מוצר ומוצר טכנולוגי, וגם אני מופתעת איך קיבלתי 85 שאני לא הקשבתי באף שיעור, ואני לא אומרת סתם!

111PrInCeSsA111

New member
אה כן?!

אנחנו למדנו שנה שעברה על חלקיקים במצבי צבירה מוצק נוזל וגז ועוד כל השטיותת האלה.. כיף לכם שלא למדתם את זה השנהה..זה כזה דפוקק.. חחח ואיזהה כיף לך שאת לא מקשיבה ומוצאיה כזה ציוןןןן הלוואי עליי

rotemsror

New member
היה לנו השבוע על מצבי צבירה אבל לא

של חלקיקים על גז נוזל ומוצק ושטויות כאלה

111PrInCeSsA111

New member
כה?

איך הלךך לך?.. את טובה בזה? יווו איזה מסכנהה שאת צכה ללמוד את זהה..זה כזה חומר אידיוטיייי..!!

rotemsror

New member
נכון אני לא מבינה בשביל מה בכלל אנח

נו צריכים את זה! ממש חשוב שנדע מצבי צבירה! אבל השבוע היה לנו מזה קטעים בשיעור טכנולוגיה ידיד שלי שאל את המורה בהפתעה פתאום "המורה למה צריך ללמוד זה מדכא?" אמרנו לו לשתוק ואז המורה אמרה שנצבור ידע אז הוא אמר לה "את אהבת ללמוד?" ואז היא עשתה פרצוף ופתאום כולנו התחלנו לצחוק

rotemsror

New member
בואי נגיד שאני לא מצטיינת בזה אבל ב

סדר זה גם חומר קל אבל אני לא מבינה למה אנחנו צריכים את זה זה משעמם בשיעורים הלכתי למות מרוב שעמום!!!

111PrInCeSsA111

New member
כןןןןןן

זה חומר שיא המשעמםםם
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
ומה בדיוקק צריך את זה!? מה זה יעזור לנו בחייםם?! ומזל שאני כבר לא לומדת אחרת הייתי מתחרפנתתתתתתתתת מזמןןןןןןןןןן

למעלה