בוקר טוב
..לכן

lee E

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif..לכן

ו לילה טוב
בשבילי.... מחר אנו מתחילים לארוז לקראת המעבר לבוסטון...כלומר אני נותנת הוראות והם אורזים
....בעצם רק מזוודות כי הרי חברת האריזה היא זו שאורזת, למזלנו, אחרת לא היינו זזים מכאן. ביום ג' אני בעצם עוברת למלונית..עד שהרופא ייתן אישור לנסיעה, כך שייתכן שנהיה כאן עוד שבוע ורק אז ניסע למלונית בבוסטון. החתך שלי לא נראה כל כך טוב, לא מתאחה כמצופה וזה קצת מעורר דאגה, אבל אין הרבה מה לעשות חוץ מלהחליף את החבישה כמה שיותר פעמים ביום...מיותר לומר שזה ממש לא נעים. שיהיה שבוע טוב עם בשורות טובות בלבד!

אז ככה זה אצלך

ככה פותחים שבוע? תחליפי תחבושות......ותרביצי לרופא שיטפל בחתך כמו שצריך.....טוב בלי מכות....אבל תעשי לו פרצוף מפחיד........הרופא גם מודאג או שזה רק את?......יש הפרשות? את מכוסה באנטיביוטיקה? לי אמרו לשטוף חתכים סוררים במים וסבון תבררי?...כמובן שהיו רופאים שהציעו גם לשים על החתך משחה אנטיביוטית...תבררי גם על זה. אצלנו היה סופ"ש לא פשוט.....את בטח תצחקי עלי שאני היסטרית אבל....לבוביק התחיל חום של 7.9 ציינתי זאת כעובדה שיש לו חום....סבתא אמרה שאני היסטרית.....החום התחיל לעלות ל - 8.3 8.5 8.7 כל הזמן הזה עשינו לו ברכה קרה ....הבוביק נהנה והתנהג כרגיל רק אכל פחות מהרגיל....לקראת 21:00 החום הצליח לעלות ל -8.9 כאן כבר עירבנו אקמולי בסירופ....והחום ירד.....בלילה...לקראת 02:00 החום שוב התחיל לקפוץ בסביבות ה38 ...בעזרת חיתול לח החום לא עבר את ה8.7...ואמא התעוררה כל שעה לבדוק את החום....בבוקר כבר לא היה חום.....אבל שוב פחות אוכל.....יותר על הידיים לא רוצה להישאר לבד ולשחק רק איתי.....נרדם ומתעורר כל רבע שעה.....הלילה שוב בכיות ללא חום שמנו T ג'ל על החניכיים נרדם ...עם חיוך.......ממוסטל. הבוקר לקחתי לרופאה ....שאלה איפה אני מודדת לו חום ....בשקט הסברתי לה שיש לו 4 מדחומים (פה, אוזן, בית שחי, טוסיק) ...מודדת בכולם ועושה ממוצע...כל אחד מראה משהו אחר בהבדלים קטנים... כמובן שהיא צחקה......אבל אמרה ללכת על כיוון אחד.....הכי נכון זה הטוסיק.....הבעייה כשמכניסים מדחום לטוסיק הוא משחרר פלוץ ....(על אבא) והוא לא אוהב את זה במיוחד (יש לנו ניסיון עם טוסקים...לפחות לכמה מאיתנו)......בית השחי ופה רק כשהוא ישן....ואוזן הוא אוהב....מה עושים? עשתה בדיקת אוזנים ...תקין .....גרון....תקין אבל מחרחר...אז סירופ .....כדי לעזור לו להוציא ליחה...... בקיצור עייפה...אבל זה לא חדש..........היום עוד צריכה לעשות צילום ריאות....ומחר ממוחה לריאות....בעיקבות חוסר אוויר.......אהההה והאיש כנראה מתח שריר בקרסול של הרגל הטובה..... לשבוע טוב

lee E

New member
בטח שככה מתחילה שבוע..אל תשכחי

שאצלי עוד שבת..וכן, הפצע מפריש ואני מלאה באנטיביוטיקה...הבעיה העיקרית זו הסכרת הארורה שמעכבת את הריפוי. וכן, את בהחלט היסטרית. לא מאמינה אבל אני מסכימה עם הסבתא..מעניין מה זה אומר עליי,..מפחיד. לגבי מדחום. אני שונאת למדוד להם בטוסיק, יותר נכון שנאתי בלשון עבר, נראה לי נורא ואיום..האוזן זה הפתרון מבחינתי..ולא עושה ממצוע אחרת נשתגע מזה. באיזה שלב את תתחילי לוותר על מדידות ותסתפקי במגע יד בכדי לאבחן אם צריך רופא או לחכות. אבל לא עכשיו, הוא עוד קטן מדי.

אני דווקא כן מרגישה ביד

ככה הרגשתי את החום בהתחלה....אבל פעם ראשונה חום תני "להנות" וכן אני נשארת באוזן....גם יותר קל וגם מהיר.

למעלה