בוקר טוב
לכולם

בוקר טוב../images/Emo42.gifלכולם

אתמול בערב השלמתי עם בעלי, אחרי שהוא צעק על ההורים שלו, כבר חשבתי לרגע שהוא מעדיף אותם עלי, אבל עכשיו נרגעתי. בשבת יש שבת חתן, בעלי הודיע להם שהוא לא יגיע לבית הכנסת - אנחנו נוסעים ללונה פארק או לסופרלנד עם הילדים - יותר חשוב. לאן נעלמה סיגל? שיהיה לכולם יום מקסים!!!!

smagi

New member
באמת לאן נעלמו חלק

מהבנות כאן???? סיגלי - אני מקווה שהכל בסדר? מנופ - נעלמת לגמרי מה קורה? ג'יפ - אותך כבר שנים לא ראינו! אמא של מוריה - מעכשיו רק בפורום ההוא? ומישהי אולי יודעת מה קורה עם עדוש שכבר אולי חצי שנה לא שמעתי ממנה וגנובה ובולי בקיצור כל הותיקות. נויה נטשו אותנו

sovlanit

New member
ב ו ק ר נפלא,

וואלה- עשית לי את היום עם הבשורות ועם התמונה. וכל מי שמשמח - שמחה מזומנת לו משמיים. אושר ועושר.

מנופ

New member
צהריים טובים

אני בסביבה אך מכיוון שהבוס שלי כאן בד"כ אין באפשרותי לכתוב הרבה. רק עדכון לסיפורון של תחילת השבוע, לאחר שההורים שלו סילקו אותנו מביתם הם יצטערו על כך מאוד עד אשר השפילו עצמם והתחננו בפני בעלי שיסלח להם. אני אמנם נפגעתי אך ממני לא צריך לבקש סליחה, כי אני הכלה. ומי שבישל לעצמו דייסה שיאכל אותה בעצמו. כך שאני שהייתי קרירה בזמן האחרון אמשיך לתת להם היחס שניתן לי על ידם. יחס גורר יחס. הם מבחינתי טובים כרגע רק לבייביסיטר (ויסלח לי עציון) כשאראה את השינוי אשנה את גישתי. שיהיה לנו יום קסום

jif

New member
אני פה!

וממש לא מעודכנת במה שקרה לך מנופ, ספרי לי בבקשה! היתה לנו הפסקת חשמל ארוכה עד עכשיו, איזה סיוט! חום מטורף! עכשיו אני צריכה ללכת להתחיל לנקות לשבת, אז תסלחו לי..

למעלה