חחח רונה!! איזה שיר כיתה ו'!
ר רדיו מן 1 New member 23/3/07 #54 חחח איזו יציאה-"רונה..." לילה מצויין שיהיה לך וסופ"ש מעולה אם לא יצא לדבר..
L limors2 Well-known member 23/3/07 #65 חיחיחיחיחיחי יעל מה הקשר../images/Emo6.gif למרות שלא יזיק לי קש (הכסף, לא הצהוב הדוקר) על לשבת ולא לעשות כלום!
חיחיחיחיחיחי יעל מה הקשר../images/Emo6.gif למרות שלא יזיק לי קש (הכסף, לא הצהוב הדוקר) על לשבת ולא לעשות כלום!
L limors2 Well-known member 23/3/07 #68 בוא של עברי בלייב../images/Emo99.gif שירים טובים יש בתוכנית הזאת
L limors2 Well-known member 23/3/07 #69 יאאא שיר הפיקות../images/Emo99.gif אני שומעת! את השיר הזה ומשתגעת!!! יש לי תדיסק שלהן לא קניתי חלילה, זה היה של אחשלי והוא הכריח אותי לקחת אותו
יאאא שיר הפיקות../images/Emo99.gif אני שומעת! את השיר הזה ומשתגעת!!! יש לי תדיסק שלהן לא קניתי חלילה, זה היה של אחשלי והוא הכריח אותי לקחת אותו
L limors2 Well-known member 23/3/07 #71 זה רק כי בטיפשותי שתיתי קפה כשאני צריכה לקום לעבודה בעוד פחות מ3 וחצי שעות!
S Sweet Revenge New member 23/3/07 #73 כן.. לא חכם במיוחד.. היה מזג אוויר כ"כ נעים עד לא מזמן בחוץ, שהיה ממש חבל ללכת לישון ולא להתפנן במרפסת.. [משמע> בגלל זה אני פה בפאקינג 4 לפנות בוקר!!]
כן.. לא חכם במיוחד.. היה מזג אוויר כ"כ נעים עד לא מזמן בחוץ, שהיה ממש חבל ללכת לישון ולא להתפנן במרפסת.. [משמע> בגלל זה אני פה בפאקינג 4 לפנות בוקר!!]
L limors2 Well-known member 23/3/07 #74 אני אוהבת תמזג אוויר הזה../images/Emo99.gif ואני ככ עייפה עכשיו