בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo4.gif

את האמת, לא בוקר הכי טוב קמתי עכשיו ,בגלל שאבא שלי החליט שהוא מתחיל לדפוק ב7:30
נו טוב... לפחות יהיה עכשיו יותר זמן ללמוד
(אני כזה חרשן....)

מורני !

New member
איזה באסה זה

גם אני קמתי ב7... אבל התבאסתי רצח אז חזרתי לישון בשביל לקום ב9. יאללה הולכת ללמוד.. מה בתפריט האקדמי שלך להיום?

הרשי לי לספר לך על התפריט שלנו../images/Emo13.gif

מנה ראשונה, שפת C ומדעי המחשב, זה יבוא יחד עם סטטיקה של גוף קשיח בצד. ממשיכים עם המנה העיקרית, דו"ח מעבדה בפיזיקה שצריך להגיש (כנראה) ליום שני. ולקנוח פיזיקה חשמל , אבל זה רק אם יהיה לנו תיאבון... מה יבוא אצלך על השולחן היום

../images/Emo6.gif איזה יאמי../images/Emo67.gif

אצלי בתפריט יש : מנה ראשונה,סטטיסטיקה-לחזור על החומר של 2 השיעורים האחרונים בתוספת תרגיל להגשה (למחר כמובן ! אני דוחה הכל לרגע האחרון
) מנה שניה,התמודדויות מחנכים עם תלמידים תת השגיים-לפברק 6 שאלונים אחרי ששום מורה או מנהל לא רצה לענות לי על השאלון שכולל 46 שאלות
, לנתח את הממצאים ולעשות מהכל עבודה אחת יפה ומכובדת (20% מהציון הסופי
) צריך להגיש עד ה 5.6. מנה שלישית,כתיבה ביבליוגרפית-לקרוא ספר של אהרון מגד ("יום האור של ענת"- למי שמתעניין
- כמה טוב שיש פה ושם תקצירים !)+ 3 פרטי ביביליוגרפים ( 2 כתבי עת+1 ספר) , לנתח,לכתוב,לסכם ולעשות מהכל עבודה אחת מוצלחת.(אני שונאת את העבודות של המרצה הזאת!
) צריך להגיש עד ה 29.5. ולקינוח,להתחיל לעבור על החומר ולמרקר בקורסים: יהושוע,ספרות קדומה,מבוא לתולדות החינוך. יאמי ..
מי רוצה ביס ?

מורני !

New member
יעזור לך

אם אני אמלא שאלון אחד? אני מורה. וחברה שלי בטח תגיע עוד מעט אליי ללמוד, גם היא מורה אולי היא תסכים גם למלא. והאם פירסמת את השאלון בפורום מורים? הם מאוד נחמדים שם וממש עוזרים.

חשבתי לפרסם את השאלון

בפורום מורים רק שאין לי סורק וזה המון שאלות להעתיק .... אולי באמת אני אעתיק הכל ?!... אם ישאר לי זמן אני אעתיק .. אם לא -אני אפברק..
חבל .. דווא רציתי לדעת מה המורים חושבים באמת ! תודה רבה על הרצון לעזור !!! אני אשמח אם תעני על השאלות <במידה ואני אעתיק אותו>

../images/Emo6.gif

בשלוחה של בר אילן. זה שיעור של ד"ר מתתיהו דגן. הוא מעביר הרצאות גם בבר אילן.
איזה שנה את? את לומדת עם אביטל?

מורני !

New member
סאמק איזה שאלון ארוך

וחצי מהשאלות חוזרות על עצמן.. אממ אני בתואר שני :) ולא, לא מכירה אותו. טוב אני אסיים ואעלה אותו לכאן.

חחחחחחחחחחחחח../images/Emo67.gif אני יודעת שחצי

מהשאלות הן שאלות חוזרות.. ככה זה במחקר..את לא יודעת?
תודה רבה!

Purple Mushroom

New member
אז אולי ניראה אותך ב29 למאי 2006 , יום שני

ביום הסטודנט . עם בית הבובות ב"ה(בעזרת השם) ב"ה (בית הבובות) ובב"ה(בעזרת בית הבובות) ועוד ב"ה אחד אחרון (בעזרת המקסטון) מחר אני מתכנן לקנות כרטיס באגודת הסטודנטים. אני חייב להיתנתק מתפוז , וללכת לישון עם השקיעה . מחר רובוטה . אולי תוכלי לראות אותי מחר , באיזור 4(חינוך). אם תיהיו ילדים טובים |פטריה|אולי תוכלו לראות את הדרדסים.

מורני !

New member
אוו אז ככה..

מנה ראשונה: מטלה מטומטמת למדיי בחיפוש אקדמאי באנגלית, שצריכה להיות מוגשת היום, והייתה מוגשת כבר אם השאלות לא היו מטומטמות ומעצבנות והתשובות מבלבלות ומעצבנות. מנה שניה: הכנת הרצאה על תרבות הפנאי של בני נוער בתנועת נוער, פלוס עבודה של 50 עמודים לפחות ליום שני. ולקינוח: אני צריכה לחבר מבחן המעיד על הבנתי כמורה את דרכי ההערכה השונים הקיימים במבחנים ולנמק כל שאלה מבחינה תכנית ומבחינה דידקטית. וזה בלי לבדוק מבחנים של 4 כיתות שמחכים לי בערימה ובלי לעזור לחבר בפרוייקט לתואר מהנדס שהוא מגיש מחר ולעבור לו על כל העבודה מבחינה חיצונית, להוסיף ביבליוגרפיה, תוכן עניינים וכו'. מישהו רוצה להתחלף?

לא יודע אם "להתחלף"

אבל המנה השנייה שלך קוסמת לי,בתור מישהו עם עבר עשיר בתנועת נוער גם חניך וגם מדריך. התפריט שלך מייגע, אבל מאוד מעניין.

למעלה