בוקר טוב

שלחופה2

New member
בוקר טוב../images/Emo39.gif

קודם כל- בהצלחה לכל אלו שמתחילים ללמוד!! איזה כיף לכם! ועכשיו לשאלה- אני כרגע בשירות לאומי, קיבלתי פטור מהצבא מסיבה רפואית. כפי שאתם יודעים (או שלא) שירות לאומי אפשר לעשות שנה או שנתיים אם אני עושה שירות "רק" שנה זה יכול להוות בעיה בקבלה באופן כללי? או בקבלת מעונות ?? רק אציין כי אני רוצה (נכון לעכשיו) להתנדב השנה בנוסף לשירות לאומי אז זה ממש לא מסיבה של "אין לי כוח/זמן/חשק לתרום למדינה" ועוד שאלה- מתי צריך להתחיל להירשם? ינואר זה מספיק מוקדם? אני עושה פסיכומטרי במועד דצמבר, אז סביר שאני אקבל את הציון בינואר ורק אז ארשם ( בהנחה שהציון יהיה מספיק טוב) תודה:)

אני אישית לא חושבת שזה יהווה בעיה

עצם העובדה שעשית שירות לאומי אחרי שקיבלת פטור רפואי מהצבא ושתתנדבי אח"כ זה כבר מספיק. עונת ההרשמה לאוניברסיטאות היא בינואר-פברואר. את לא צריכה לחכות שיהיה לך ציון פסיכומטרי כדי להירשם. את נרשמת, וכל האוניברסיטאות מחכות לציוני פסיכומטרי עד הציונים של מועד אפריל. בכל מקרה, אם את רוצה להירשם רק כשאת בטוחה שציון הפסיכומטרי שתקבלי מספיק גבוה, אני לא חושבת שזו תהיה בעיה, בהנחה שיהיה לך את הציון עד סוף ינואר.

לא יהווה בעיה

יש מספיק אנשים שהתקבלו גם השנה ולא עשו כלום. לא צבא ולא שירות לאומי ולא התנדבו בשום מקום.

nightriders

New member
אתה מכיר מהמהגזר היהודי

שלא עשו לא צבא ולא שירות לאומי? (ועוד ברבים...). זה מעניין. באיזו אוניברסיטה?

nightriders

New member
זה מאוד רלוונטי

כי אם זה מתל אביב יכול מאוד להיות שתהיה לי אפשרות לבדוק את זה (אם לא אתעצל יותר מדי...). מההכרות הגדולה שלי עם המערכת ואנשים שהתקבלו/נדחו במשך השנים, וגם עם הכרות שלי מהפורום- אדם מהמגזר היהודי שהתקבל ללא שרות צבאי וללא שירות לאומי זה כמעט בגדר "תקדים". או- שהיו לו קשרים מכובדים למעלה

או שהיו לו ציונים גבוהים

וציון ממוצע בלבד במו"ר. (אני יוצא מנקודת הנחה שלא יכול להיות ההפך, מתוך תקווה שאדם שלא עשה כלום עבור המדינה לא יקבל ציון גבוה במו"ר). שום קשרים ושום כלום. אתה מוזמן לבדוק בשנה א' החדשה. די מרגיז, לא?

nightriders

New member
לא מרגיז ולא משמח

אם לומר בכנות- לי אישית זה ממש לא מזיז. אבל זה בהחלט מעניין אותי - כי ייתכן ויש כאן תקדים. אני הבנתי מתוך מה שקראתי בפורום שהיו מקרים בהם אנשים עם ציונים מאוד גבוהים אבל ציון מו"ר נמוך שעדיין עברו את הרף קבלו בנוסף זימון לעוד ראיון. חוץ מזה - לעולם לא תוכלי לדעת אם יש לו או אין לו קשרים. זה לא מסוג הדברים שאנשים נוטים לפרסם. להפך- הם נוטים להסתיר ופעמים רבות אף להכחיש.

לא ראיון נוסף ו99.9% שגם בלי קשרים.

אולי זה באמת תקדים, לך תדע. אבל לטעמי זה לא תקדים חיובי.

nightriders

New member
עושה רושם שאת מכירה היטב את האיש../images/Emo13.gif

לא אמרת שמדובר במישהו שרק עכשיו יתחיל שנה א'?

nightriders

New member
דוקא יש לי

ולכן אני אומר בביטחון שיש פרטים מסוימים שאנשים מסתירים גם מחבריהם הטובים ביותר (כמו קשרים מסוימים למשל).

kontsy

New member
אל תציגי את זה ככה

תבואי בקטע של "התנדבתי שנה למרות שלא הייתי חייבת" לא בקטע של "אני יודעת שזה לא שנתיים אבל..." ברור שלא תגידי את זה בראיון אבל גם תנסי לחשוב ככה. ולא לדאוג יותר מידי :)

למעלה