בוקר טוב!

סיון b

New member
בוקר טוב! ../images/Emo39.gif

בוקר טוב עולם! מה שלום כולם! מקווה שאתם בסדר. אז יש גשם בחוץ וקר, ואם זה ימלא אפילו בקצת את הכנרת אז אין לי בעיה עם זה.... אוי כנרת שלי. כמה אני מתגעגעת..... אבל ראבאק - מה זה ההתפלספות הזאת על הבוקר? יאללה שיהיה בוקר מצוין! אני מרגישה טוב!!! איזה כיף!!!!!!!!! אוהבת, סיון

rubber duck

New member
סיווני ../images/Emo13.gif איזה כיף ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

בוקר נהדר שיהיה לך
שרון

סיון b

New member
שרוני,

הקדמת אותי.... שיהיה גם לך בוקר מצוין. איך ההרגשה בנוגע לחברה שלך? מקווה שהמצב השתפר. אצלי לא קורה כרגע כלום בתחום הזה, אבל אני מרגישה טוב. יפה גיל גיל עכשיו? עד שסוף סוף אני יכולה להגיד שאני מרגישה טוב אז הוא לא כאן כדי לקרוא...... לא נורא..... שיהיה לך המשך יום טוב! סיון

rubber duck

New member
העיניינים חזרו למי מנוחות

לא יצא לנו להיפגש מאז שבת מהמון סיבות רובן טכניות מקווה להיפגש עימה הבוקר לבראנץ´ או סתם קפה נחמד
אני ממשיעך להנות מחיי
אתמול ישבתי בפגישת רכזי סניפים בקלוב התעופה , 4 וחצי שעות שיעמום טוטאלי
ובסוף עוד הולחט לא להחליט
בקיצור היה משעמםםםםםםםםםםםםםםםםםם
וחצמזה אני בהיי
שרון
וחוזר לשאלה מאתמול
למישהו פה יש רעיון איפה אפשר לקנות פאוץ´ נורמאלי שלא עולה 200 ש"ח

סיון b

New member
שרון,

לגבי הפאוץ´ - אין לי שמץ. אף פעם לא הלכתי עם פאוץ´, ככה שאני בורה בנושא הזה. לגבי החברה - סבבא! שמחה שהכל בסדר. צפה לחיכוכים קטנים, אבל בסוף הכל חוזר להיות בסדר וזה מה שחשוב. שמחה בשבילך על אהבה חדשה. הדברים הקטנים שעושים ונותנים לנו טעם לחיים. אז תמשיך להיות מאושר! תמיד כיף לראות את החיוך הזה.... (גם על המסך)..... באמת סימני הפיסוק שלך ממש משעשעים אותי..... זה מה שלימדו אותך בבי"ס? כי אם כן אני רוצה לדעת מי היתה המורה שלך.... סיון

rubber duck

New member
למרוה שלי קראו נעמי נוף ../images/Emo13.gif

והיא היתה באמת משהו אחר
בזמנה מחשבים היו דבר מאד נדיר - אם אני לא טועה אני היחיד שהיה לו מחשב בכיתה
מחנכת נהדרת שלצערי נפתרה מסרטן לפני למעלה מ 10 שנים היוותה עבורי מודל נהדר
לאנושיות ואהבה שלא תלויה בכלום
שרון
לגבי האהבה - ברור שיהיהו חיכוכים
כנראה ששניינו נגזמנו קצת עם החיכוך הנ"ל אבל זה מאחרויינו
לגבי הפאוץ´ אני ממשיך לחפש

סיון b

New member
אם ככה אז

אני מבינה שאין לי סיכוי ללמוד משהו מהמורה שלך..... דווקא חשבתי שאולי היא תוכל ללמד אותי סימני פיסוק מגניבים כאלה. משהו בסגנון. תגיד, אתה ושב שהאייקונים בתור סימנים הם חלק מהתוכנית של משרד החינוך? כי בזמני התעסקנו עם כל מיני פסיקים, נקודות, נקודותיים. כל מיני דברים תמוהים...... אני באמת לא מבינה..... בהצלחה עם הפאוץ´....... ועם החברה......... (אפילו יותר חשוב)! סיון

rubber duck

New member
היי סיווני ../images/Emo13.gif

עם הפאוץ´ לא הלך כי לא הלכתי לחפש
ויפעת לצערי תפסה שפעת ואין לה כוח לזוז מהמיטה כך שגם זה לא יצא לפועל ולגבי שיטת הפיסוק המיוחדת שלי אם את תעקשת ללמוד ישנן 3 אפשרויות אני יכול לשלוח אותך לרב קמע , הוא פוסק כהלכה
אפשרות שנהי זה מכון ליווי - יש שם המון פוסקות
( אורלי אל תקחי אותי קשה ) ואפשרות שלישית אני מוכן ללמד אותך באופן אישית ובמחיר בהתאם
שרון

*אביבה*

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo25.gif

סוף סוף משהו שהעיר אותי היום ועוד מעט כבר חושך. מה אמרת? איפה יש פוסקות כהלכה? אתה מוכן להסביר למה התכוונת? מאיפה אתה יודע על זה ? כי אני ממש לא יודעת על מה אתה מדבר........ ואורלי, בטח ובטח שלא

סיון b

New member
אביבית

long time no see נכון שהתגעגעת אלי???
האמת? כן. אני עם סוודר, שתיתי נס קפה חזק בטירוף, והגשם יורד, הציפורים מצייצות, ואני עוד מעט מטפסת על העצים. סתם כי התחשק לי לכתוב שטויות. אז מה? תגידי לי לא? סיון

rubber duck

New member
אספרסו לא הולך ../images/Emo13.gif

ובעצם גם חליטת תפוז הולכת נהדר
שרון
שרון

*אביבה*

New member
זלוטק

אני לא יודעת מה זה חליטת תפוז. זה נשמע לי כמו שם של שפעת חדשה מדרום מומבסה. יש אצלי שקית תה משומשת במצב מעולה מלפני שבוע, תאמין לי ...נשמה...זה יעשה לך גוטיניו...... הלייקח נגמר - ג´ניה חיסלה אותו....

rubber duck

New member
טוף אז בתור חצי ליטאי אני מודיע

בזאת שאני דורש אספרסו קצר כפול ומרררררררר
ולגבי שקית התה החמודה שלך אני מבקש לשים אותה בפורמלין ושמר אותה למען הדורות הבאים
שרון
ג´ניה חוצפנית

למעלה