יעוץ פסיכולוגי
מצאתי
אתר ברשת העוסק ביעוץ פסיכולוגי, כולל מאמרים. נראה שבלוני למדי. את השיחה המעניינת שהיתה לי עם היועץ הוירטואלי - כשמדובר על תוכנה המבןססת על בינה מלאכותית (מלאכותית מאד , כפי שתכף תראו מתמליל השיחה בינינו
) הבאתי לפניכם. שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. אמא ואבא אף פעם לא אהבו אותי. הגננת בגן גם לא אהבה אותי. הכלב נובח רק עלי. אני עצובה ובודדה מה גורם לך לצחוק? כמישהו ברחוב מחליק על בננה כיצד את חולמת לגוון את חייך מאהב עשיר שנראה כמו מליון דולר מה עשית היום לשיפור מצבך? נכנסתי לאינטרנט ובכיתי באזני זיגי הפסיכולוג הוירטואלי כאשר את אומרת ´ נכנסתי לאינטרנט ובכיתי באזני זיגי הפסיכולוג הוירטואלי ´ למה את מתכוונת כתבתי לך כאן את כל הצרות שלי כתבתי לי כאן אתה כל הצרות שלך? סיפרתי לך למה אני עצובה החיים זה מה שאנחנו עושים מהם. ספרי לי בבקשה על דבר מהנה שעשית בשבוע שעבר העפתי פליק לילד המעצבן. הבהרתי לחמות בדיוק מה אני חושבת עליה. התפקיד של הסבל שאת עוברת הוא לעורר לבצע שינוי. מה תעשי בכדי לשפר את הרגשתך? אני אשב ואבכה על מר גורלי כאשר את אומרת ´ אני אשב ואבכה על מר גורלי ´ למה את מתכוונת לשבת ולבכות. לא רואה שום אפשרות אחרת. מה עוד תוכלי לספר לי על עצמך? כלום. אני אדם נורא משעמם. למה את מתכוונת ב´כלום. את אדם נורא משעמם´ איןלי מה לספר על עצמי נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? איזה נס יקרה? הגננת מלפני 40 שנה כן תאהב אותי? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? כי המחשבה עליה לא נותנת לי מנוחה כי המחשבהעליךה לא נותנת לך מנוחה? כן. אני עצובה בגללה האושר קשה להשגה. מה עשית לאחרונה שגרם לך להיות מאושרת? אמרתי לך כבר. תגיד, אתה סתום? מה יקרה אם תקבלי את התשובה לשאלתך? אני אוכל להסתלבט עליה לו יכולת להתעלם מכך, מה היית עושה? הייתי מתאבדת מה יהיה הסימן שעזרתי לך? שתענה משהו מקורי סוף סוף נוכל לדבר על עזרה ספרי לי על משהו שהישגת בחייך ואת גאה בו. לא השגתי כלום אם הכל יהיה בסדר, איך יראו אז חייך? שחורים משחור. בלי להתלונן???? השתגעעת? מה ישתנה בחייך אם תדעי לענות על כך? זהו. בשלב זה התעייפתי...