בוקר טוב

dona flor

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif

אתמול היינו בהצגה מאוד טובה -מנין נשים-מאת נעמי רגן בהבימה ממליצה בחום! יום מקסים לכולם

DizzyMissLizzy

New member
עוד הצגה טובה

"ואריאציות על נושא מסתורי" של בית לסין עם יוסי פולאק וגיל פרנק מתחילה קצת לאט אבל בהמשך מפתיעה מאד !

yalyul

New member
צחקתי בדמעות בחתונה יוונית שלי...

סרט על פער עדתי ומנטלי בין משפחה אמריקאית לבנה טיפוסית לבין משפחה אמריקאית יוונית שורשית מומלץ בחום למי שרוצה פשוט לצחוק.

נגד צחוק יש תרופת פלא- צריך לקחת

קצת תרסיס לניקוי חלונות פותר כל מחלה ,כאב ושריטה. אכן , סרט משעשע בצורה לא רגילה. תגידו, גם אתם הרגשתן שהיוונים הם בכלל משפחה יהודיה משלנו? אני הרגשתי -מה זה בבית.

yalyul

New member
בעלי שיחיה יווני?

אחרי התגובה של אש"ש התגנב החשד לליבי אמנם עדיין לא משתמש בתרסיס למטרות חיטוי וריפוי פצעים אבל כאילה של הנשמה כן וכן... יכול להיות שהוא מתחזה ? נישאתי ליווני?

אסתי123

New member
סרט מופלא

ממליצה על הסרט "דבר אליה". חוויה!!!!!!!!!! מזמן לא נהניתי כל כך. סרט מרגש.

yalyul

New member
כרגע אני מרגישה בדיוק כמו ה../images/Emo108.gif

נחשי מי ה-
(אין אייקון של כנרית...)

גלי®

New member
ראיתם את ההבעה שבעיניים שלו ?

נשבעת לכם , לא רוצה להיות במקום הציפור , אם ה"נמר" הזה מצליח להשתחרר ....

yalyul

New member
גלי, המבט הזה מראה מה בא לי

לעשות לכנרית הפרטית שלי... רצח בעינים ודם פועם בעורקים הפה מלא רוק...רק לבלוע ולשכוח

גלי®

New member
אז למה את מחזיקה אותה ? עשיתי

לעצמי חוק :כל בעלי החיים כאן בבית (ויש הרבה ...) הם שלי !! אחריות שלי , בחירה שלי וכיף שלי ! לא מחזיקה בעלי חיים שאני לא "מתחברת" אליהם מהבטן , כמו למשל ציפורים , נחשים ושאר זוחלים ...בטח ובטח שלא מגדלת כאלו שגורמים לי ל"רצח בעיניים ודם פועם" (חוץ מהמתבגרת , אבל אליה כבר התרגלתי ...
) {פתאום , תוך כדי כתיבה הסתבר לי , שאולי את בכלל מדברת על "כנרית הולכת על שתיים" - ואז אני עושה מעצמי מטומטמת די רצינית , אבל מילא ...}

למעלה