בוקר טוב

tintong

New member
בוקר טוב ../images/Emo39.gif

לכולם שיהיה לנו יום נפלא
יום שלישי פעמיים כי טוב ..
פעם אחת בשבילכם ..תתעוררו עם החיוך .. תרגישו טוב..שיבוא עלכם השינוי ..שיסתדרו לכם הדברים ..ושתמצאו את פינת האושר שלכם.
פעם אחת בשבילי.. שזה היום בו החלטתי יותר להתעסק בעצמי ..ולהוריד מה 100% כמה אחוזים בשבילי
ה
הזה שלי בשבילך

DANAQ32

New member
בוקר טוב

יום שלישי פעמיים כי טוב................. < טינגו, תודה על ההשראה.
>
פעם אחת בשבילכם.. שיהיה לכם יום נפלא, שתחייכו אל העולם והוא יחייך אליכם בחזרה. שיהיה לכם כיף, ושתהיו מאושרים.
פעם אחת בשבילי... שזה היום שבו החלטתי שארשה לעצמי להינות, לחוש, ובעיקר להרגיש. להרגיש עמוק, עמוק בלב בפנים איפה שפחדתי שיכאב..היום אני מרשה לעצמי להיות מאוהבת, וגם לומר את זה בקול רם. וההרגשה נפלאה.
אז אנשים יקרים .. הריני להצהיר בזאת שמלכת הקרח, ששמרה על עצמה בתוך חומה רגשית מבוצרת היטב,הפילה את כל החומות וזה מרגיש נפלא. GAL ולביאה היקרות, האהובות והמתוקות שלי, תודה על כל התמיכה, תודה שהקשבתן לכל בלבולי השכל שלי, תודה שסבלתן אותי, ותודה שעזרתן לי להרגיש. לביאונת, תודה,אני שמחה שהקשבתי לך

יאללה- פעמיים כי טוב:

פעם אחת לכם, שיהיה יום קל ונפלא
פעם אחת לי שהתעוררתי לתוך חיבוק שאסף אותי אליו...

מיתי

New member
דנה

ברגע שפתחת את הדלת העולם יחייך אליך יותר. ישר כח.

../images/Emo42.gifבוקר טוב

יום שלישי פעמיים כי טוב.....
פעם אחת בשבילכם.. ולכל עם ישראל ואמרו אמן.
פעם אחת בשביל דנה. שהתחילה להפשיר ונתנה לעצמה סוף סוף באמת להרגיש... מאחלת לך להינות מכל רגע לתת לעצמך להתפנק ולאהוב...אין דבר יותר טוב מזה...ולא משנה כמה זמן זה ימשך תהני כל עוד זה נמשך... כי חיים רק פעם אחת! או יותר נכון לומר שחיים כל בוקר מחדש... מקווה שביום שלישי הבא יהייה גם לי
פעם כי טוב... (בעצם אני מעדיפה כמה פעמים...
)

DANAQ32

New member
את.. את..

את לא מבינה עד כמה דברייך הדהדו לי בראש אתמול בערב. כמה כח שאבתי ממך. כמה אומץ. רציתי לומר מלא דברים, המון! את יודעת בדיוק מה ובסוף יצאו לי רק 3 מילים :" אני אוהבת אותך" . והכל בזכותך!!! אהובתי, אין עליך צדקת.

Gal 38

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

אני שמחה בשבילך יקירתי אוהבת אותך ככה

DANAQ32

New member
תודה מתוקה

כמה כאב ראש, ומיילים סבלת בגללי לאחרונה. מתה עליך, אין כמו תמיכה של חברה טובה, אוהבת אותך
שלא תחשבי שלא יהיו עוד מיילים... בקרוב שולחת 1 חם חם מהתנור.

דנה עשית לעצמך טובה ענקית

זו הרגשה נפלאה!!!!!! אם לא נותנים ללב להפתח ולהתרחב ולמלא את כל בית החזה אז בעצם לא נותנים לשום דבר לקרות, ולא חשים כלום, וזה הנורא מכל. תהני מכל רגע ורגע , כי יש ממה, תתבשמי לך מניחוחות האהבה, אין יותר טוב מזה. בהצלחה.

DANAQ32

New member
יוני יולי, תודה, זה נכון

זאת באמת הרגשה נפלאה, להיות מאוהבת ונאהבת. אין יותר טוב מיזה.

שרשירית

New member
איזה כיף, אופטימיות כזאת על הבוקר

שמחה לקרוא אותך ככה
מחזיקה אצבעות

tintong

New member
דנה Q

מאושר בשבילך ... מאושר בשבילי... הכי מאושר שאנשים/חברים מאושרים

DANAQ32

New member
תודה..

מאושרת ,ושמחה לדעת שכך גם אתה, הלוואי וכל הפורום יהיה פורום של אושר ואהבה.

מיתי

New member
טינגי../images/Emo23.gif

יש הקשבה. עכשיו לך לאבא שלך ותגיד לו שאתה אוהב אותו.

../images/Emo13.gifבוקר טוב!

כבר כל הבוקר מנסה להגיד תודה על קבלת הפנים מאתמול ובוקר טוב (מקווה שהניסיון המיליון יצליח)
הפרפרים שלי מבסוטים היום : )

tintong

New member
מיתי../images/Emo23.gif

הקשבה תמיד היתה ! חבל רק שניסו לקחת את מה שאין
אם אני יכול להגיד אני אוהב אותה
קל וחומר ...
.......אותו
מיתי
תודה

למעלה