בוקר טוב

בוקר טוב../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif

כמעט נגמר השבוע, ומתחיל חדש כמעט נגמר הלילה, ומתחיל יום חדש עברנו כל כך בין ראשון להיום שלא יגמר לעולם בוקר טוב

שמים1

New member
בוקר טוב ../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif../images/Emo185.gif

בוקר טוב לוחש
איזו ברכה יפה , שכל הטוב לא יגמר לעולם . בוקר טוב ויום נפלא לכולם

בוקר אורררררררר

אין לי חשק לעבוד היום.. אני משופעת, ני חולית, כואף לי כל הגופית...

שמים1

New member
יה חמודה , אני מצטערת לשמוע

תרגישי טוב
תעשי מקלחת חמה וחמה , המון תה , וישר למיטה.

טאKילה

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo96.gif../images/Emo42.gif

שיהיה יום נעים ושקט
לוחש בוקר טוב לך

odo13z

New member
בוקר טוב......./images/Emo66.gif

זה מין יום שכזה....אמר הרוכל בשוק כולם קונים.....ממהרים יום שכזה....אמר הפועל קשה היום.... הגיו כבר דואב מעמל..... כזה יום.....אמר החייל בכאב... אני סוגר שבת...ונערתי...אצלי בלב ורק את....נערה....שתקת. קצה חיוך בזוית של שפתייך מתק סוד.....בעינייך הרוח נופפת בשערך....ואת...אצה רצה. נותר פה .... קיסמך. .........

12אניהיא

New member
בוקר אור עולם../images/Emo42.gif

איזה כייף אחרי קריאת המילים המהממות האלה של אודו שיהיה לכם אחלה יום... שלי כבר כזה בזכות אח החברים כאן...

טליה1233

New member
בוקר טוב טאקי ../images/Emo140.gif ומשהו שקיבלתי

ב
מהדאלי למה [?] הוראות לחיים  קח בחשבון שאהבות גדולות והישגים גדולים כרוכים בסיכון גדול.  כשאתה מפסיד – אל תפסיד את השיעור.  יישם את שלושת הבאים: כבוד לעצמך, כבוד לאחרים, ואחריות לכל פעולותיך.  זכור שכשאינך מקבל את מה שאתה רוצה, זוהי, לעיתים, מתנת גורל נפלאה.  למד את החוקים כדי שתוכל לשבור אותם בצורה הוגנת.  אל תיתן לסכסוך קטן להפריע לחברות טובה.  כשאתה מבין שעשית טעות, בצע, מיידית, צעדים לתיקון הדבר.  בלה מדי יום זמן שקט עם עצמך.  פתח זרועותיך לשינויים, אך אל תוותר על ערכיך.  היה פתוח לאהבה ממבט ראשון.  זכור שהשתיקה היא לפעמים התשובה הטובה ביותר.  חייה חיים טובים ומכובדים, אחר כך, כשתזדקן ותביט אחורה, תוכל ליהנות פעם נוספת.  אווירת אהבה בביתך היא היסוד לחייך.  במחלוקת עם אהובך התמודד רק עם המצב הנוכחי, אל תעלה את העבר.  חלוק את הידע, זו הדרך להשגת נצחיות.  היה ידידותי ואדיב עם הארץ.  פעם בשנה, לך לאיזה מקום שמעולם עוד לא היית בו.  זכור שמערכת היחסים הטובה ביותר היא זו שבה אהבתכם אחד לשני עולה על הזדקקותכם אחד לשני.  שפוט את הצלחתך על פי הויתורים שנאלצת לעשות כדי להשיגה.  דבר לאט אך חשוב במהירות.  גש לאהבה ולבישול בקלילות, בלי זהירות.

בוקר קסום בוקר מופלא

קפצתי לרגע, אני בעבודה יש לי שניה יש לי הפסקה רק רציתי לומר בוקר נפלא ליאור

למעלה