בוקר טוב
M magy New member 21/7/02 #4 עוד לא חזרתם מהמספרה?../images/Emo108.gif הייי, צאו מההלם...... כולה נפגשים..... אני אגיע ברגל, לא לדאוג....... קצת זיעה אף פעם לא הזיקה .....
עוד לא חזרתם מהמספרה?../images/Emo108.gif הייי, צאו מההלם...... כולה נפגשים..... אני אגיע ברגל, לא לדאוג....... קצת זיעה אף פעם לא הזיקה .....
ט טרה10 New member 22/7/02 #9 עשיתי לחם..דוקא תפח פי שניים בזמן האפיה..מחצי קמח תופח וחצי קמח רגיל. יצא דחוס בלי אויר וכבד כזה ..מי יודע למה.?
עשיתי לחם..דוקא תפח פי שניים בזמן האפיה..מחצי קמח תופח וחצי קמח רגיל. יצא דחוס בלי אויר וכבד כזה ..מי יודע למה.?
ש שילה1 New member 22/7/02 #10 לא מערבבים...../images/Emo3.gif שני סוגי קמח..הם "הורסים" אחד את השני..וכן בשניהם משתמשים בכמות אחרת של נוזלים... שאל את החביירים על הלחם שלי...
לא מערבבים...../images/Emo3.gif שני סוגי קמח..הם "הורסים" אחד את השני..וכן בשניהם משתמשים בכמות אחרת של נוזלים... שאל את החביירים על הלחם שלי...
ט טרה10 New member 24/7/02 #11 הרעיון של ערבוב הקמח הוא של מישהו בטלויזיה אבל למצע של פיצה..ובקשר ללחם כנראה שכבר לא תהיה שביתה. אם כי פעם יצאו לי לחמניות במקום עוגיות..כהשמרים תפחו נורא..!
הרעיון של ערבוב הקמח הוא של מישהו בטלויזיה אבל למצע של פיצה..ובקשר ללחם כנראה שכבר לא תהיה שביתה. אם כי פעם יצאו לי לחמניות במקום עוגיות..כהשמרים תפחו נורא..!