בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo3.gif

את מי עוד העירו היום בשש בבוקר ??? איך כל פעם היא עושה לי את זה ? עד שסוף סוף שבת בלי ללכת לעבודה ,בלי לקום בארבע בבוקר? דיייייייייייי ילדים זה שימחה לא יכולים ללכת לישון אצל השכנים קצת ? המשך שבת שלום
{ זה עד שהיום הזה יגמר}

a44

New member
אכן, הקטנים נולדים עם הידיעה

שבשבת צריך להתעורר מוקדם
ואפילו מאוד מוקדם. ביום חול, כשאני ממהרת לעבודה, הפעוטה שלי לא רוצה בכלל להתעורר...

Bavmorda

New member
../images/Emo6.gif ..... אוי כמה שזה מוכר....

בגלל שאתמול ישנו צהריים שלושתינו, שתי הבטריות שלי הלכו לישון רק ב 2230. היום בבוקר כבר ב 0630 היתה לי השקמה
תגידו לי שזה לא מוקדם
אבל יאמר לזכותם שהם משחקים יפה.... ככה שאני חזרתי למיטה וקמתי לקראת 9. שיהיה לנו יום נפלא

daniela1975

New member
חלבלובית...תחשבי שקמת לחליבת

בוקר. רק שהפעם את חולבת את עצמך... העיקר שיהיה יום קסום!! אוהבת!! נ.ב היית חסרה אתמול!!

זה יותר גרוע

הפרות נחלבות והולכות היא נשארת עדדדדדדדדדדדדדדדדדדד הסוף { סתם וטוב שכך אני פשוט מאוהבת בילדה הזאת }

גם אנחנו באותה סירה../images/Emo3.gif

אבל מה שאני עושה זה...מחליפה לה חיתול...נותנת בקבוק...לוקחת לסלון...פותחת יס בייבי...וחוזרת לנמנם על הספה בסלון...מדי פעם היא מעירה אותו בלהכות אותי עם הבקבוק או צעצוע אחר על הראש
...אבל זה לא מונע ממני מלהמשיך לנמנם...נותנת איזה נשיקונת קטנה וחוזרת למצב נמנום מתקדם

ielly

New member
לא רק בשבת..

בכל ימות השבוע אני מקבלת השכמה מוקדמת מאוד 5:30 בבוקר, מה לעשות ה"תינוק שלי" בן שנתיים עם 17 שיניים ועדיין יונק...אז במקרה שלי אני זו שנחלבת והוא חוזר לישון עד מאוחר ומגיע לגן כמו סטודנט ישר לארוחת בוקר.

למעלה