בוקר טוב

אושר מ

New member
בוקר טוב ../images/Emo29.gif

כן זה ירח בכוונה. אני מהת לישון. אבל, היי אנשים! היום יום העבודה האחרון שלי לשבוע זה (למרותש גם מחר צריך לקום מוקדם). אז היום אני שמחה ומאושרת לי (ולמי ששאל, אני כזו בדר"כ. כןכן. הםש מחייב לה בלה בלה. אל תקראו לילדכם ככה לא משנה מה). בוקר טוב!

בוקר סביר כנ"ל ../images/Emo42.gif

והלוואי שזה היה יומי האחרון בעבודה, שלאחריו היתה מגיעה הפנסיה המיוחלת. תרשי לי להביע שאט נפש ממצב רוחך המרומם, ולהזכירך שמדובר כאן בפורום שמבוסס על מצוקות אנושיות ובעיות מדאיגות... החלטתי לחסוף מכם את הנוירומטר היומי ולעדכן בקצרה שהכלב המתחזה עדיין שבור-עצם, אך הסחטנות הגיעה לסיומה. הוא הבין את המסר הבלתי אמצעי שהעברתי לו - והוא "תתמודד, עוד יהיו ימים קשים מאלה". שיהיה יום פרובלמטי לכולם, ואל תדאגו, כל בעיה שתעלו - הראש הגדול שלכם מאושרת היום, ככה שתשובה אופטימית, חסרת עכבות ודביקה, קבול תקבלו !!!

leeloo

New member
לפחות את לא צריכה לעבוד מחר מ-7...

ועוד היום הוזמנתי ל-2 מקומות מאוד שווים, אחד מהם מסיבת גיוס של חברה בהאנגר 11, שידוע במוסיקה השחורה המצוינת שלו, אבל לא.. אני צריכה לקום ב-6 בבוקר, אז אין סיכוי לצאת היום בערב.. פעם ראשונה בחודש וחצי שאני לא יוצאת יום חמישי.. אבל לפחות יש לי יותר כסף.. זה גם חשוב..

למעלה