בוקר טוב

jessy19

New member
בוקר טוב ../images/Emo25.gif

החל מהיום כל יום השבוע אני עומדת להישאר עד מאוחר לנקיונות וביום חמישי יש לי לצערי מטווח
- זה ממש מעצבן: אני לא שומרת בכלל ועדיין צריכה לעבור מטווחים
אתמול הגיס שלי הצטרף לשיעור פיתוח קול וממש נהנה למרות שלא ממש היה לי שיעור טוב כי גם המורה לא הייתה והייתה מורה מחליפה וגם אני קצת חולה עדיין אבל חפיף- הוא אמר שהוא מאוד נהנה וזאת הייתה הזדמנות להביא אותו הרי הם גרים בחו"ל. אחותי מגיעה ביום חמישי לארץ ותהיה איתנו בפסח - התחלנו בכוננות ספיגת ביקורת בבית מצידה
שיהיה לכם אחלה יום

בוקר../images/Emo42.gifאור

את לא מבינה, למה שולחים אותך למטווח? כדי שתוכלי לירות באחותך כשהיא תגיע לארץ ותתחיל להעביר ביקורת. שיהיה לכולם יום מקסים!!

sovlanit

New member
בוקר נפלא לכולם,

JESSY איזה מזל שפסח בא רק פעם בשנה...חחחחחחחחחח תהני משעורי פיתוח הקול,מהביקור של אחותך בארץ ,מהמטווח ובכלל מהחיים... חיבוק

בוקר טוב ???חגיגה בסנוקר 2../images/Emo12.gif

הגב' הקטנה חושבת שאפשר להתקלח גם עם מטרנה וקונפלור. מאתמול פעם שניה מסיימת את הבקבוק ומוציאה את כולו עליי ועליה. איזו באעסה על הבוקר. כבר הלבשתי אותה והכנתי אותה והכל חוזר חלילה. למזלי הרבה לא הספקתי להתלבש והיא רק זירזה את כניסתי למקלחת.

אין לי מושג../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif

מה שבטוח שאם זה יחזור על עצמו היא תובל אחר כבוד אל הרופא שלה. המצחיק הוא שהיא מרביצה כאלה חיוכים אחרי וזה אומר שהיא סתם הוציאה הוא שזה ישב לה לא טוב בבטן. אתמול היא ממש נבהלה כי הרמתי אותה מהר והיא ממש הקיאה דרך האף. לאחר כמה דקות של בהלה היא חייכה ואפילו ביקשה עוד. קלחתי אותה מכל הטינופת והאכלתי אותה שוב והיא אכלה טוב ונרדמה. מה זה?

sovlanit

New member
אין לי שמץ של מושג. סיגליהיא,

העיקר שזה יתגלה כדבר שבשגרה אצל תינוקות. תהיו בריאים ומאושרים אמן!

אוף! חזרתי הביתה וגיליתי שהתקלקל לי

המדיח. ישר צלצלתי לחברה, ומחר יבוא הטכנאי. בינתיים רחצתי את כל הכלים ביד - סיוט!!! לפחות יש איפה ליבש, בתוך המדיח. (כמובן שניקיתי אותו קודם, כדי שאוכל ליבש בו) ומחר יבואו גם מחברת הגז, הם החליטו שיש לי נקודת חשמל מעל נקודת הגז וזה לא בסדר, אז בעלי ינתק היום את הנקודה ומחר הם יבואו לבדוק שהוא ניתק, ורק אחר כך אוכל להזמין גז. אז מחר זה יום טכנאים. היום בבוקר הייתי בסידורים, גם ב"ארומה" - כיף!! עוד מעט אלך להביא את רועי מהמעון ואז אסע לפ"ת יש לו ביקורת אצל הרופא-מנתח (למי שזוכרת) והוא יחליט, אם הוא צריך ניתוח או לא. אז שיהיה לכולם המשך יום נעים

עצמית

New member
בקשר לקפה

נכון "קפה ארומה" - קפה הבית שלהם - הוא הכי טעים? עם הרבה שוקולד בפנים, לא צריך אפילו להוסיף סוכר. אני אפילו אוהבת לא לערבב, ולהרגיש את השוקולד כמו שהוא, בקרקעית. יאמי!

TJSBZ

New member
אכן כך הוא

ואני חייבת לחלוק איתכן רגע משעשע מארומה. ערב אחד, אחרי הפגנה נגד החופשיות שבה עורכים בארץ ניסויים בבע"ח, נכנסנו - בנזוגי, כלבתי ואנוכי - לארומה, לפוש מעט לפני הנסיעה הביתה. הזמנו לעצמו קפה ארומה ולכלבה כוס חלב. בכלל בלי להתבלבל הגישו לנו את החלב בכוס זכוכית, מוקצף ומורתח, מקושט בקינמון...
טוב, הסברתי שעם כל הכבוד לפרינססה שלי, אין צורך בכל הטררם, והחלפתי לחלב קר, בכוס חד פעמית.

sovlanit

New member
TJSBZ,מסקנה?

נסיכוּת מורגשת בכל מקום.... והעיקר שכולכם נהניתם!!!

TJSBZ

New member
סובלנית, תודה

הברמן שהחזרתי לו את החלב תפארת היצירה, וביקשתי במקום חלב פשוט, קר, לא מוקצף ובלי קינמון, נראה דוקא די נעלב ומסכן, שככה היצירה שלו חזרה. אבל מנהלת המשמרת, שקלטה הכל, ניגשה אלי והחזירה לי את הכסף שחייבו אותי על החלב ה"מפואר". אז שמתי אותו ישר בטיפים של הברמן, וזה החזיר לו את החיוך. אם כבר להחזיר לו את היצירה, לפחות שיראה קצת "נחת"...

את מתכוונת לקפה מוקה - טעים!!

זה מה שאני שותה שם. אבל בכל אופן, מעדיפה את "קופי בין"

עצמית

New member
"קופי בין"...

זה שייך למשפחת בין-לאדן, לא? מומחים בעלי שם עולמי בתחום

למעלה