בוקר טוב

בוקר../images/Emo42.gifטוב

נראה לי שאשאיר גם היום את רועי בבית, ליתר ביטחון. כבר אין לו חום. אני הולכת להעיר את הגדולים שיהיה לכולם יום מקסים

בוקר טוב לכולם ../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

אז היום הקדמתי אותה וקמתי בשש ישר להכנת בקבוק ולפה. אז היא אכלה עד 7:00 אבל לפחות נשאר לי קצת זמן להתארגן לעבודה. אוחחחחחחחחחח הלבשתי אותה במעיל סרוג ורוד שחברה קנתה לה והיא נראתה כמו סוכריה קטנה. אימאל'הההההההההההההה לא הפסקתי לנשק אותה וגיליתי שהיא אוהבת נשיקות השובבה כל נשיקה היא צוחקת בטירוף. אני חולה עליה כבר אמרתי היום? איזה גיל? כל יום קמים עם משהו חדש ושונה מיום קודם.

sovlanit

New member
סיגליהיא,איזה כיף ../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif

שככה יימשך...

בוקר טוב............/images/Emo141.gif../images/Emo142.gif

אז ככה יש הרבה עבודה היום ואני לא כל כך מרגישה טוב. יש לי דלת בשן ואני שותה אנטיביוטיקה. ואני גם מניקה (אבל הרופא שיניים אמר שמותר.) שיהיה לכן יום נעים. כי לקראת הערב אמרו שיירד גשם. צריך לנצל את השמש עם הכביסות.
לילונית5

sovlanit

New member
לילונית,

החלמה מהירה והמון בריאות... אכן,דלקת בשן זה ממש כואב. יחד עם זאת,עם טיפול נאות זה עובר. החלמה מהירה ובריאות שלמה לעד.

בוקר../images/Emo42.gifטוב|

היה אצלי שליח של פלאפון עכשיו שהחליף לי את המכשיר, שלי נפל ונשבר ואצלי זה הקו היחיד לשיחות, אז החלפתי... מחכה לטלפון מהנסיך שלי, היום בערב אנחנו הולכים לחתונה של אילנית ודרור

smagi

New member
בוקר טוב ../images/Emo4.gif

אני ממוטטת לא תיארתי לי כמה זה קשה עם 2 ילדות קטנות אני בדרך למחלקה הסגורה בגהה. מגי

sovlanit

New member
SMAGI,וואו,

זה יעבור ,נשמה. שולחת לך מכאן,חיבוק ,חיזוק והמון אנרגיות...
ועיצה: נסי למצוא מטפלת לשעה שעתיים וצאי להנפש!!!!!!!!!!! התעודדי

למעלה